Aga kui suunad oma energia hoopis positiivsetele asjadele ning keskendud heale, näed kohe, kuidas toredaid asju tuleb su ellu märksa enam kui varem.

Selleks, et külgetõmbeseadust enda kasuks tööle panna, proovi neid nippe:

1. Küsi ja sulle antakse

Kui keskendud neile asjadele, mida sa tahad, mitte neile, mida sa ei taha, märkad peagi, kuidas soovid hakkavad täide minema. Kui oled õppinud negatiivsust maha suruma, vältima ja sellest üle olema ning keskendud kogu hingega posiitivsusele, oled ühe külgetõmbeseaduse olulise punkti endale juba selgeks teinud. Mida rohkem oskad küsida ja tänulik olla, seda kiiremini soovitu ka sinuni jõuab.

2. Võta muutused avasüli vastu

“Kõik see, millele sa täie jõuga vastu seisad, jääb sinuga.” Inimene või kogemus on tulnud sinu ellu selleks, et sulle midagi õpetada. Mida rohkem sa tema õpetusele vastu seisad ja seda ignoreerid, seda kauemaks ta sinuga jääb. Ta ei kao ega leevene enne, kui oled lõpuks julguse kokkuvõtnud ja sellega silmitsi seisnud, tunnistanud oma hirme ja teadmatust. Muutused tekitavadki sellist hirmu, aga neid ei pea tegelikult pelgama — võta oma õppetund vastu, et saaksid rahulikuma meelega edasi liikuda.

Need, kes muutusi ei pelga, vaid naudivad, teavad seda kõike. Nad oskavad väljakutse igat aspekti hinnata ja isegi nautida, nad ei mõtle üle, ei paanitse iga pisidetaili pärast ning suudavad lihtsalt vooluga kaasa minna. Ja seetõttu suudab universum saata nende teele rohkem katsumusi, mis aitavad neil areneda ja õppida.

Pea meeles: ainult need, kes julgevad riskida ja kõrgusi vallutada, saavad teada, milleks nad tegelikult võimelised on.

3. Ela hetkes

Meile on terve elu räägitud, et tulevik on see, mis on oluline ja seetõttu ei ole käesoleval hetkel erilistl tähtsust. Unustades, et käesoleva hetkega sa just loodki oma tulevikku! Kui suudad nautida, märgata ja elada selles, mis toimub siin ja praegu, oled õppinud oma fookust õigele asjale suunama ning tead, et sina ise loodki oma tulevikku. Tead, et muretsemine ja kurvastamine ei tee su tulevikku küll kuidagi paremaks.

4. Sa ei karda universumile oma soove edastada

Pole tähtis, kas usud ingleid, vaime või hingejuhte — sa tead, et kui sa talle oma soovi edastad, siis see läheb täide. Kui miski läheb valesti, palud sa temalt juhatust ja nõu, et õigele teele tagasi jõuda. Ja märkad, kuidas läbi vestluste iseendaga või kellegi kõrgemalseisvaga tuleb teadmine, mida teha, justkui iseenesest sinu juurde. Universum aitab ja juhatab sind edasi, kui talle oma soovi selgelt välja ütled!

5. Su elus on rohkem positiivset energiat

Negatiivsus ja raskus, mida kord tundsid, lahtub vaikselt ning asemele tuleb sügav ja mõnus rahu. Asjad, mis kunagi käisid täiega närvidele, ei häiri sind enam. Sa tunned enda sees õnne, rahu ja positiivset erutust ning tead, et universum toetab sind ja su soove ning seetõttu ei ole tegelikult põhjust viriseda ja ennast negatiivsuse koorma alla matta.

6. Suudad endaga rahu sõlmida

Hoolimata sellest, mis su ümber parasjagu toimub, oled sa võimeline rahulikuks jääma ning leppima sellega, et elu on praegu just selline. Sa ei lase väljaspoolt tulevatel mõjutajatel end häirida, sest sinu enda sees on rahu. Oled leidnud tasakaalu ning kõik liigub õiget rada pidi. Saad kõhklemata öelda, et elu tõepoolest ongi ilus.

7. Head asjad juhtuvad

Kui lõpuks oled iseendaga rahu teinud ning mõistnud, mis sinu eesmärk siin elus on, jookseb kõik justkui õigele rajale ning tundub, et sa ei pea üldse pingutama selleks, et edasi jõuda ja oma tahtmisi saavutada. Kohtud õigete inimestega õigel ajal, sa jõuad paikadesse, mis su vaimule ja hingele kosutust pakuvad, sa teenid raha ja leiad selle OMA tee. Takistusi muidugi tuleb alati ette, kuid suudad näha ja mõista, kuidas head asjad kaaluvad kõik halva üles.

Allikas: Power of Positivity