Tegelikult pole kindlasti vaja vaadata vanust passis, ega pidada end vanemaks kui sa oled!

Nii soovitab moeekspert Leonie, kes jagab stiilinõuandeid oma YouTube'i lehel The Style Insider.

"Minult küsitakse pidevalt, et kas konkreetne trend või rõivaese on teatud vanusele sobiv ja ma annan sellele küsimusele täiesti ausa vastuse. Rõivad, mis näevad sinu seljas head välja ja sobivad sulle, on kõige rohkem seotud sinu keha, stiilieelistuste ja elustiiliga kui sünniaastaga."

Ta soovitab panna rõhku ka materjalidele ja osta pigem vähem asju, kui kuhjata rohkelt erinevaid lõike ja värve kokku.

Samuti on naise sõnul oluline keskenduda sellele, mida sa soovid, et riided sinu kohta ütleksid. "Need riided, mida sa enam ei kanna või mis sulle ei meeldi- neist tuleks viivitamatult ka lahti saada," julgustab stilist.

Kuid seda, mis puudutab vanuse ja stiili kooskõla, sellele ei sea hinnatud stilist Leonie mingeid piire. Vastupidi julgustab ta kandma ja eelkõige proovima kõike, mis meeldib. "Oluline on olla avatud meelega," sõnab ta. "Kui sa ei tunne end mugavalt, ei saa sa ka hea välja näha, nii lihtne see ongi," sõnas ta.

"Ainus inimene, kelleks peaksite riietudes "muutuma" ja kelle jaoks absoluutselt parim välja nägema, oled sina ise," ütles ta. Nii et kui oled 60-aastane ja sul on vapustavad jalad, mida soovid näidata, siis tuleks seda stilisti sõnul kindlasti ka teha!

allikas: The Sun