Ent võib juhtuda, et sellest kõigest pole kasu. Paljud naised lähevad minema oma meeste juurest peale pikki kooseluaastaid, jättes maha nii head, kui halvad mälestused. Selleks ajaks on naine tavaliselt matnud maha lootuse kõike taas üles ehitada. Mehe ükskõiksus, soovimatus ja oskamatus midagi muuta ei aita kaasa.

Millistel põhjustel naine oma mehe juurest ära läheb?

1. Üksindusetunne

Naisel on raske üksildusetundega hakkama saada. Naine võib tunda end üksi ka olles koos oma kaaslasega. Mehe mõtted on mujal, mehe tähelepanu on mujal. Kõik see ei sobi ideega, mis on naisel elust.

2. Tema pingutused jäävad märkamatuks

Hoolimata kõikidest pingutustest nende suhet päästa, ei anna nad mingeid tulemusi. Naine tunneb, et tema pingutusi ei märgata ja teda ennast ei kuulata. Suhtlemine on kadunud nende vahelt ehkki suhtlemine on iga suhte alus.

3. Ta ei tunne end naisena

Kui mees ei pinguta absoluutselt, et panna naist end naisena tundma, et teha talle komplimente, et väärtustada teda - siis kaob naise huvi vaikselt. Naised vajavad kõik tähelepanu ja armastust.

4. Ta tunneb, et tal on teised soovid

Aja möödudes naise ja mehe soovid ja vajadused muutuvad erineval moel. Tegemist võib olla hormonaalsete või eaga kaasas käivate muutustega. Isegi siis, kui mõlema kaaslase vahel on armastust, toob see kaasa endaga segadusi ja arusaamatusi. Kui aga naine end juba üksi tunneb, võib see talle veelgi valusamalt haiget teha.

5. Otsekohesus on kadunud
Naine vajab üllatusi. Kui mees on hõivatud igapäevase rutiiniga, on tal tavaliselt liiga palju töid ja kohustusi, et naise eest hoolitseda.

6. Ta tunneb, et tal pole mehega enam mitte midagi ühist

Iga naine vajab emotsionaalset lähedust mehega. Ta tahab end tunda hästi, armastatuna. Naine läheb mehe juurest ära, kui ta tunneb, et mees teda piisavalt ei armasta ega mõista.

allikas: Kodused Lood