"See mitte ainult ei tundunud uskumatult lihtne asi, mida proovida, vaid olin ka teiste saavutatud tulemustest vapustatud," räägib neiu nimega Fabina, kes on suur meigi- ja iluhuviline.

"Kui kannate ripsmekoolutajale vaseliini ja koolutate ripsmeid umbes 10 sekundit, saate tulemuseks täiuslikult kooldunud ripsmed ilma ripsmetušši kasutamata," õpetab naine.

Kuna Fabina on enda sõnul TikTokis leiduvate häkkide osas üsna skeptiline, siis enne kui ta vaseliiniga eksperimenteerima hakkas, otsustas ta uurida, kui ohutu see on. Ta võttis ühendust New Yorgis pärit dermatoloogi Dr. Michele Greeniga, et uurida, kas vaseliini on silmadele ohutu kasutada. Selgus, et on, ning vaseliin tekitab ripsmetele kaitsva kihi, mis võib neid ka väljalangemise või murdumise eest kaitsta. "Samuti võivad ripsmed pärast kasutamist ajutiselt tunduda täidlasemad ja pikemad."

Dermatoloogilt kinnitust saades proovis Fabina uut nippi põnevusega, sest tal on väga sirged ripsmed, mis nõuavad palju koolutamist ja mitu kihti ripsmetušši, et need head välja näeksid.

Ilusate ripsmete saavutamiseks ei lähegi vaja muud kui vaseliini, ripsmekammi ning ripsmekoolutajat. "Videotes on näha, et osad kannavad vaseliini otse ripsmetele, teised aga määrivad seda koolutajale. Mina valisin viimase variandi," räägib Fabina, kelle sõnul oli tulemus hämmastav. "Olin tulemustest šokeeritud. Kasutan alati enne ripsmetušši peale kandmist ripsmekoolutajat, kuid isegi siis ei ole mu ripsmed nii kooldunud kui vaseliiniga. Kohene efekt!"

allikas: BuzzFeed