Sa oled eelmistes suhetes haiget saanud

Kui sa mõtled tihti mineviku peale ja see teeb sind kurvaks ning räägid sageli oma eksidest, siis ei ole see eriti hea. Sa teed nii ainult iseendale rohkem haiget. Ja selline harjumus eemaldab sind su potentsiaalsetest tulevastest. Millisel inimesel võiks tekkida soov sind päästa, kui tundub, et sa ei suudagi oma minevikuvalust üle saada? Katsu sellest üle olla ja mõelda sellele, mida sa päriselt tahad ning alles siis hakka uut suhet otsima.

Liiga suured nõudmised

Naised unistavad printsist valgel hobusel, mehed tahavad fotomodelli, aga tegelikus elus ei sarnane keegi mannekeenile ajakirja kaanelt. Kõigepealt pead sa iseendale keskenduma. Mida sa iseendast arvad? Mida sinul teistele pakkuda on? Kas teine inimene võiks ennast sinu kõrval hästi tunda? Ära unusta, et printsid abielluvad printsessidega. Ehk siis teiste sõnadega, kui sa otsid kedagi, kellel peavad olema teatud omadused, siis vaata kõigepealt, kas sa ise vastad nendele kriteeriumitele.

Pelgad tõsist suhet

Alateadlik hirm jagada oma elu kellegagi ning loobuda oma vabadusest, hirm sõltuvuse ees, rutiini ja üksluisuse ees võib olla nagu müür, mis takistab sul kellegagi tõsisemat suhet loomast.