Nimelt otsustas mees elutähtsa küsimuse esitada minnes väga lihtsat teed ja teha seda McDonaldsi kaasavõetava einega, vahendab The Sun.

Kuid vaatamata sellele, et mees arvas, et see on lihtne võimalus küsimus kallimani juhatada ei läinud kõik päris nii, sest DoorDash (kohalik toidukullerifirma- toim.) ajas tellimused sassi ning toimetas paki hoopis ühe teise neiuni.

„Koos minu McChickeni eine ja kahe karastusjoogiga oli tellimusel kaasas rebitud paberitükk kirjaga: „Kim, kas sa abiellud minuga?“,“ meenutab üllatava paberi leidnud neiu.

„DoorDashi mitte ainult ei toonud mulle vale tellimust, vaid ma arvan, et ta ajas mõne vaese mehe plaanid väga sassi,“ muretses vale tellimuse saanud neiu oma sotsiaalmeedias. Kuid tema jälgijad ei pööranud sellele suurt tähelepanu. Pigem läks aruteluks selle üle, kes on see mees, kes oma naist rebitud paberitüki abil ja toidukulleri vahendusel naiseks palub.

„Kas Kanadas on normaalne teha McDonaldsi kaudu abieluettepanekut, väljarebitud paberitüki peale?!“, küsis üks jälgija. Teine lugeja astus mehe kaitse välja ning ütles, et see võib olla okei, sest kõigile ei meeldi suured žestid. Kolmas arvas samuti, et see võib olla sobilik, kui see see sobitub nende suhtega ning on nende endi jaoks kuidagi eriline.“

Armas lugeja, mida arvad sina sellisest ettepanekust?