Pediküüri sõnul on peamine viga jalgade raseerimine enne pediküüri minemist, sest raseerides tekitad ideaalsed tingimused infektsioonide tekkeks.

Lisaks raseerimisele tuleks hoiduda varbaküünte lõikamisest ja kuidagi muud moodi ette valmistamisest, sest see võib pediküüri tööd vaid raskendada. Kui hakkad ise eeltööd ära tegema võib pediküüril küüne kujundamine palju kauem aega võtta.

Jalgadega enne pediküüri minekut rahule jätmine ei tee head vaid pediküürile vaid ka sulle endale. Nimelt võid sel viisil teada saada kõik võimalikud probleemid seoses jalaga, mis võivad tähelapanuta jääda, kui kogu eeltöö ise kodus ära teed.

Pediküüri jaoks on jalad justkui viis, kuidas oma elu edasi anda. Jalgade põhjal saab väga palju inimese kohta öelda, ilma, et peaks nendega suhtlema. Näiteks käib pediküüri juures palju seisvatel ametipositsioonidel käivaid inimesi nagu lao- ja restoranitöötajad, kelle jalgade põhjal saab kohe nende töö iseloomu teada. Nimelt muutub pidevalt survet saav jalg aja jooksul aina laiemaks ja pikemaks.

Lisaks töö iseloomule suudavad hea haridusega pediküürid suure tõenäosusega tuvastada ka mõne jalalt välja loetava tervisehäire, sest nii sõrme- kui ka varbaküüned võivad olla vaatepunktiks inimese tervisele.

Allikas: The Sun