Argov on kirja pannud kümneid erinevaid nn „ihaldusprintsiipe“, mida kolm Eesti tuntud „bitch'i“ Anu Saagim, Brigitte Susanne Hunt ja Laura Valk hakkavad värskes podcast'is kinnitama ja kummutama, toetudes oma kogemustele ja teistele kirjanikele. Podcast'is saab selgeks, kas mehed armastavad Eestis ka „mõrdasid“ või siiski mitte. Bitch'ide podcast'i peaksid kuulama kõik naised ja mehed, et analüüsida iseennast ja oma paarisuhteid pisut paremini. Kuid miks üldse vallalised naised (üks neist lausa kaunitar) räägivad kaasa suhetest, kui neil endal seda pole? Sest nagu ka muudel spordialadel: „Coaches don’t play.“

Head kuulamist ja kaasarääkimist! Esimene podcast'i osa ilmub juba sel neljapäeval, 14.07.

Saate toob teieni UltimateBeauty, mis on täiuslik ilumaailm enda tervisest ja välimusest hoolivale naisele. Efektiivseimad, innovaatilisemad ja puhta koostisega iluvitamiinid leiad siit.

Kutsume üles kuulajaid oma nõmedast suhtest kirjutama aadressil bitchpodcast@delfi.ee, et bitch'id saaksid kirjad ette lugeda ja kommenteerida. Anonüümsus on tagatud. Saatjate vahel loosime Eucerini toodetega auhinnakotte.

Saatele lisavad värvi: Ulakas Kaunitar, Eucerin, A le Coq.