Vastupidi, küünte tervis sõltub paljudest teguritest, alates sinu toitumisest ja lõpetades maniküüri valikute ja igapäevaste toimetustega. Seetõttu võid oma küüsi kahjustada mitmel viisil, ilma, et saaksid sellest isegi aru.

Külastad räpast salongi

Küünesalongi külastamine, mis ei järgi puhtuse eeskirju, võib sinu küünte ja üldise tervise ohtu seada. Niisiis, kuidas aru saada, kas salong on tasemel? Kui salongis lebavad määrdunud rätikud või kui personal ei võta aega, et klientide vahel pediküüri toole desinfitseerida, tasuks võibolla mõelda salongi vahetamisele.

Samuti pead veenduma, et küünte kujundamiseks kasutataval viilil ei oleks jälgi. Kui on, on antud viili juba kasutatud ja see võib sisaldada baktereid.

Sa ei kasuta aluslakki

Kodus maniküüri tehes võib tekkida kiusatus aja säästmiseks aluslakk vahele jätta. Kahjuks võib see küüsi rikkuda.

Kuna küünelakk võib küünel olla maksimaalselt kolm nädalat, siis aluslakk niisutab küüsi ja takistab küünte määrimist. Ja kui ikkagi tekivad küüntele plekid, siis selle parandamiseks on ainsaks võimaluseks küüneplaadi viilimine, mis võib samuti kaasa tuua lisakahjustusi.

Sa kasutad oma küüsi tööriistana

Lõpeta enda küünte kasutamist kui tööriistana! Jah, me kõik teame, kui ahvatlev see on, kuid see mõjub väga rängalt küünte tugevusele ja vastupidavusele.


Allikas: Best Life