Austuse puudus

Vastastikune austus on iga suhte alus. Üheski suhtes pole kohta solvangutele, vägivallale ja alandustele.

Liigne armukadedus

Armukadeduse taga on hirm teist inimest kaotada. Samuti enesekindluse puudus. Selles, kui sa tunned aeg-ajalt armukadedust, ei ole midagi halba. Aga ära unusta, et armukadedus ei ole kuidagi märk armastusest ja sa ei tohi lasta armukadedusel enda käitumist kontrollida, sellest ei tohi saada sinu elus kinnisidee.

Toetuse puudus

Väga tähtis on paarisuhtes olla teise inimese jaoks olemas ja näidata välja oma toetust. Sama tähtis on leida aega selleks, et teist ära kuulata, toetada ja abistada nii headel kui halbadel aegadel. Olla kaastundlik ja olla lihtsalt olemas.

Pidev kaebamine ja rahulolematus

Pideva hädaldamise ja nõudmistega rikud sa ise oma suhet ja hakkad teisele närvidele käima. Mõtle järele, miks sa kogu aeg kaebad oma elu üle, kas sellepärast, et sa oled rahulolematu millegi pärast või oledki sa selline oma harjumuste tõttu?

Sõltuvussuhe

Kas sa armastad seda inimest või ei taha sa lihtsalt üksi olla? Sellele küsimusele ei olegi alati nii lihtne vastata. Kas sa oled valmis kõik teise inimese pärast ohverdama, unustades täiesti oma isiklikud soovid ja vajadused? Kas tema soovid ja tahtmised on tähtsamad kui sinu omad? Kas ta täidab tühjust sinu sees või armastad sa teda päriselt?

Suhtlemise puudus

Just sellel põhjusel on paljud paarid lahku läinud. Tähtis on rääkida sellest, mis on hästi ja mis ei ole. Väljendada oma soove, vajadusi, tundeid, kuulata teist ja võtta arvesse seda, mida tal sulle öelda on.

Te ei veeda omavahel kahekesi koos aega

Tegelikult on väga tähtis veeta aega kahekesi, lihtsalt omavahel koos. Rääkida ühistest plaanidest, tulevikust...

Ühiste plaanide puudumine

Ühised plaanid aitavad koos unistada ja muudavad teid omavahel lähedasemaks.

Iseenda unustamine

Sa ei saa olla alati teise inimesega kõiges nõus, sul on ka omad soovid ja vajadused. Sa ei tohi unustada iseennast teise inimese pärast ära.

Seksuaalne rahuldamatus

Paarisuhte intiimelu peegeldab mingil määral seda, milline on nende suhe. Kui teie intiimelu on rahuldust pakkuv, on teie suhe tugev. Kindlasti tuleb arvestada sellega, et mõlemad partnerid tunneksid rahulolu, sest kui üks on rahul ja teine mitte, siis ei ole asjad nii nagu peaksid.

Kui sul on vaja oma suhtes mõnda harjumust muuta või parandada, siis ära unusta, et kunagi pole liiga hilja selleks, et alustada.

Allikas: Kodused Lood