Seksuaalterapeutidel tuleb kõige sagedamini vastata paaride küsimusele, kuidas suhtes kirg elus hoida. Vanus ja rutiin mõjuvad kirele nagu mürk kärbestele. Kire ülevalhoidmine nõuab mõlemapoolset pingutust. See on töö ega juhtu iseenesest. Õnneks on naistele omane olla oma sugueluga rohkem rahul siis, kui nad on püsisuhtes, mitte juhuseksi retkedel. Hea uudis on seegi, et naine võib saada orgasmi 11 erineval moel. Kui sinu kallim ei saa sinuga koos orgasme, siis on aeg midagi teistmoodi teha ja magamistoas uusi trikke proovida.

Mis tunne on orgasmi saada ja kui kaua see kestab?

Seksuaalterapeut Jenni Skyler kirjeldab orgasmi kui suguelundite rütmilisi kokkutõmbeid. Orgasm on erutuse kulminatsioon. Naise vagiina ja emakas tõmbuvad kokku, pulss ja vererõhk lähevad üles ning sellele järgneb ülim mentaalne ja füüsiline lõdvestatus. Üldiselt kestab orgasmilaine mõnest sekundist kuni poole minutini. Vaid mõnel üksikul naisel õnnestub minutikese orgasmi nautida.

Mis vahe on naise ja mehe orgasmidel?

Mehe orgasmid on oma olemuselt samuti suguelundi ja vaagnapõhjalihaste rütmilised kokkutõmbed, ent need kestavad lühemat aega kui naisel. Meestel käib orgasmiga enamasti kaasas ka seemnepurse, kuigi orgasm ja ejakulatsioon ei ole omavahel üks ühele seotud.

Kuidas rahuldada naist nii, et ta saaks iga kord orgasmi?

Naised on õnnistatud 11 erineva orgasmiga. Too oma magamistuppa uusi naudinguid ja pühi peavalu linade vahelt minema.

1. Alusta kliitorist

Kliitor on mõnunärvidest tulvil. Naine, kes pole kunagi orgasmi kogenud, peaks kohe kindlasti oma naudingute teekonda alustama kliitori stimulatsioonist. Osa naisi naudib rohkem massaaži häbememokkadel, teised pigem otse kliitoril. Tee selgeks, kust kohast puudutused kõige mõnusamad on. Veendu, et kliitor oleks libestatud ja alustuseks tee spiraalseid liigutusi ümber kliitori. Ole kannatlik, sest sõrmede või keelega kulub kliitoriorgasmini jõudmiseks 20–40 minutit. Kui teil nii palju aega parasjagu ei ole, siis võta appi kiitorit imev sekslelu. Kliitori imejad tekitavad rütmilisi vaakumeid, mis imiteerivad seda sensatsiooni, mis mees muidu oma keelega teeks.

2. Järgmine peatus on g-punkt

G-punkt on naise keha vaste mehe eesnäärmele. Mõistlik oleks enne penetratiivset seksi pissil käia, sest need samad lihased, millega põit kontrollitakse, osalevad vaginaalses orgasmis ülimõnusas lihaste kokkutõmmete laines. G-punkt asub tupe avast 2,5–8 cm kaugusel. Kui naine on erutatud, siis on g-punkt sõrmega tuntav. Tunned g-punkti oma sõrmede all ära oakujulise veidi paisunud alana. Kui naise vagiina oleks kell, siis g-punkt jääb kusagile kella kümne ja kahe vahele. Otsi mõnupunkt üles ja siis stimuleeri seda võiduka lõpuni! Pea meeles, et naine ei ole münditasku, kus sobrama hakata. G-punkti tuleb õrnalt stimuleerida. Tee sõrmega ringjaid, edasi-tagasi rütmilisi liigutusi. Varieeri rütmi, kiirust ja survet, kuni leiad selle õige, mis naisele kõige nauditavam on. Kui sõrmed ära väsivad, võta appi g-punkti vibraator, mille otsast laienev kuju on disainitud täpselt õiges vahemikus survet avaldama.

3. Mitu orgasmi samal ajal? Jah, mulle küll palun!

Segaorgasmi saamiseks peab üks osaline olema kliitor. Teine stimuleeritav piirkod võib olla näiteks nibud või aanus. Kahe mõnunärvi samaaegne stimuleerimine viib eriti võimsa orgasmini, mis lainetab üle kogu keha. Kõige kindlama peale minek on kliitori ja g-punkti kombinatsioon. Kui see ei too tulevärki silmadesse, siis proovige kliitori masseerimise ajal kõrvanibude näksimist, rindade suudlemist, anaaltapi kasutamist, reite silitamist. Naise 11 erinevat orgasmi markeerivad erinevaid piirkondi, mille stimuleerimine võib kulmineeruda orgasmiga.

4. Salajane unistus – seks kahe mehega korraga?

Fantaasiad on naise seksiisu vitamiin. Kõige populaarsem fantaasia on seks kahe mehega korraga. Mehele oma fantaasiast rääkimine võib olla paras katsumus. Naise kliitori mõnunärvid ulatuvad sügavale kehasse ja anaalne stimulatsioon võib kulmineeruda sama võimsalt kui kliitoriorgasmgi.

Orgasmide saamine peaks olema igas magamistoas seadusega kohustuslik. Leia endale ja oma kallimale uut ja põnevat Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Jaga
Kommentaarid