Uudised kõmisevad kurjakuulutavatest ennustustest toasooja kulude kohta. Aastad teevad erektsiooni jäikusega oma töö ja erektsiooni hoidmine muutub üha raskemaks. Nüüd on aeg oma libiido kätte võtta ja veri vemmeldama panna.

Seksivõtted ja vahendid, mille mehed on üle maailma parimaks tunnistanud

Kahepoolse masturbaatori vagiina pool on lõdvema sisuga ja aanus pakub tihedama tundega naudingut. Masturbaator pakub oma käele võrratut vaheldust ja seda on väga lihtne kasutada ning puhastada. Sisu käib käepärasest ümbrisest välja ja saad peenisele täpselt nii tugevat survet avaldada, kui parasjagu mõnus tundub. Kas naine on tihti ära või soovib vähem seksida? Kahepoolne masturbaator toob naudingud majja tagasi.

Eesnäärmemassaaž ei paku ainult seksuaalset naudingut, vaid võib oluliselt vähendada eesnäärme suurenemisega seotud probleeme. Win-win! Mõnikümmend aastat tagasi pakuti sanatooriumites meestele eesnäärmemassaaži teenusena ja sellel ei olnud seksuaalset alatooni. Mehed, kellel on erektsiooni hoidmise või tekkimisega probleeme, saavad eesnäärme stimulatsiooni kaudu võimsaid orgasme. Lisaks on vaheldus magamistoas üks toredamaid asju.

Eesnäärme vibraatorid Addicted on võimsad, ergonoomilised, veekindlad ja tühjade patareide pärast pole vaja muretseda, sest need on USBga taaslaetavad.

Potentsi tõstjad meestele pimedaks sügiseks

Testosterooni tase langeb iga aastaga ja sellega koos ka seksiisu ning erektsiooni jäikus. Looduslikud potentsi tõstjad turgutavad libiidot ja aitavad vereringlust erutuse hetkel ergutada, et väikemees saaks suureks kasvada.

Peenisepumbad kui peenise suurendajad ja orgasmimasinad kaks ühes

Väärikas eas on mehed sagedasti hädas sellega, et peened veresooned on erektsiooni tekkimise epitsentris hääbunud ja väikemees ei taha kuidagi pead tõsta. Peenisepumbad on n-ö mehaanilised erektsiooni tekitajad. Peenisepump tekitab peenisel kergeid rütmilisi vaakumeid, mis on ühteaegu erutavad ja samas tõmbavad vere peenisesse. Tulemuseks on erekteerunud peenis ja orgasm koputab uksele. Peenisepump on suurepärane abivahend erektsiooni tekitamiseks enne kallimaga hullama hakkamist. Miks ka mitte üksinda kvaliteetaega nautida oma harva kohatava erektsiooniga.

Mis vahe on automatiseeritud ja manuaalsel peenisepumbal?

Lõpptulemus on neil mõlemal sama – pump tekitab erektsiooni ja suurendab mehe peenise mõõtmeid nii pikkuses kui ka jämeduses. Lisaks mõõtmetele parandab see erektsiooni pikkust, seksuaalse naudingu kestvust ja orgasmitunnet ning aitab peenise düsfunktsioonide korral. Manuaalse pumbaga tuleb kogu pumpamise töö ise ära teha. Automatiseeritud pumbad pakuvad käed-vabad-naudingut. Need tekitavad ise peenisel rütmilisi vaakumeid ja saad nupust kontrollida surve tugevust.

Haara oma orgasmidel sarvist ja raputa sügishallus maha enne, kui see libiido halvata jõuab.

Saadame Musta Pantri e-poest sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti. Küsimuste korral võta ühendust aadressil info@mustpanter.ee või helista numbril 555 11 785.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

Jaga
Kommentaarid