Appi tuleb ProsaWood – Eesti firma, mis pingutab selle nimel, et tuua Sinu igapäevaellu killuke loodust, mida tajud nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt. Kaheksa aasta jooksul oleme oma loodusest inspireeritud toodetega rõõmustanud üle 30 000 inimest üle 60 riigist. Just seetõttu pole järgmised soovitused pelgalt turundustrikk, vaid reaalne aastatepikkune kogemus ja tagasiside.

Uuringute kohaselt ootavad kõik inimesed tähtpäevadel kõigepealt lihtsalt meelespidamist. Teame kõik seda ammu kulunud vastust küsimusele „Mis ma sulle kinkida võiksin?“. Kuid olgugi et kallile isale või vanaisale oled kõige suurem kingitus tõenäoliselt just Sina, jääb ikka soov üllatada teda millegi meeldejäävaga.

Olles sirvinud uuringute tulemusi ja kuulanud oma kliente läbi aastate, saame öelda, et kingitustest rääkides eelistatakse üllatusi, mis on:

  • püsiva väärtusega, mitte ühekordsed;

  • praktilised, mitte lihtsalt iluasjad;

  • hingestatud ja personaalsed, mitte suvaliselt poeriiulilt kaasa krabatud;

  • asjad, mida tahaks, kuid võib-olla ei raatsi ise osta.

Ühtlasi peavad kingituste saajad üha olulisemaks ka kingituse ja pakendi mõju keskkonnale. Teisisõnu: kolm minutit Lamborghiniga sõitu võib küll vanaisa südame korraks kiiremini põksuma panna, kuid pikas plaanis ununeb ilmselt samamoodi kui poes piima ostmine.

Üks hea lahendus on siinkohal ProsaWoodi vinged personaalse graveeringuga käekellad, päikeseprillid ja telefonikorpused!

Oleme veendunud, et ProsaWoodi tooted on vaieldamatult oma kategoorias maailma tipptase nii kvaliteedilt kui ka disainilt. Kuid just personaalne graveering on see, mis muudab kingituse eriliseks ja näitab hoolivust. Selleks ei pea Sa vahetama kümneid tüütuid meile ega proovima telefonis kellelegi selgeks teha, millist tähekest nime kõrvale sooviksid. Piisab vaid ProsaWoodi e-poest sobiva toote väljavalimisest ja meie megalihtne graveerimismoodul aitab teha ülejäänu. Naudi protsessi, tunne ennast disainerina ning tee tellimus ja oota seda mõnusat paki saabumise sõnumit.

Peale kalli isa või vanaisa meelespidamise teed ühtlasi kingituse loodusele. Iga ostetud toote eest istutab ProsaWood Sinu eest ühe puu! Olime maailmas üks esimesi, kes seda rada kõndima hakkas, ja nüüdseks oleme oma traditsiooni jätkanud juba seitse aastat. Mõne aasta eest tegime lausa maailmarekordi, istutades puudest suurima riigikaardi!

ProsaWoodi käekellad, päikeseprillid ja muud vinged tooted leiad meie e-poest. Mõnusat uudistamist!

Jälgi meid ka mujal!
FACEBOOK
INSTAGRAM

Jaga
Kommentaarid