Wills tunnistab, et ei osta sel aastal mitte kellelegi kingitusi – ei õele, ei elukaaslasele, ei sõpradele ega sugulastele.

Põhjus selleks on mõjuv. Nimelt peab Wills ajal, mil kõik hinnad järjest kallinevad, kingituste tegemist äärmiselt isekaks.

„Ma ei osta isegi oma kaheaastasele tütrele Blake'ile kingitust, sest ta elab veel õndsas teadmatuses, et jõulud tähendavad kingitusi. Samuti on tal juba rohkem mänguasju kui mõnes poes,“ põhjendab Wills ning lisab, et tema jaoks pole suuremat kingitust, kui vabastada oma lähedased ja kallimad kingituste ostmise stressist. „Kes lööb minuga kampa?“ küsib Wills sotsiaalmeedias.

Online-uuringute korraldaja Goodraysi tehtud hiljutine uuring näitas, et 48% inimestest tunnevad sel aastal jõuluostude pärast ärevust. Ja tundub mõistetav! „Viimane asi, mida keegi tänase elukalliduse juures vajab, on tunda kohustust kulutada raha asjadele, mis tõenäoliselt jõuavad juba jaanuaris mõnda heategevuspoodi või rändavad prügikasti.“

Kui jätta ära absurdne kingiralli, saavad inimesed keskenduda rahulikult jõulude tõelisele tähendusele ehk veeta aega perega ja puhata. „Me saame palju süüa, vaadata televiisorit ja tantsida Mariah Carey saatel. Pangakaarti pole selleks vaja,“ räägib Wills.

allikas: The Sun