Kui tavaliselt hõlmab kohtinguks sättimine enda meikimist, soengu tegemist ja riietuse valimist, siis vormivat pesu müüva TikToki kasutaja Doja Curves jaoks tähendab see ka parima aluspesu paari välja valimist, et endast vormikam mulje jätta.

Noor naine, kellel on sotsiaalmeedias ligikaudu 133 000 jälgijat kasutab polsterdatud aluspesu, et saavutada liivakellaefektiga figuur. Selline välimus annab asjaosalise sõnul juurde kõvasti enesekindlust ning aitab peita ka „sangasid“ ning mõned inimesed on ta lausa Kim Kardashianiga segamini ajanud.

Kuigi naine ise on oma salanipiga rahul, ei poolda teised TikToki kasutajad tema vormivat aluspesu, pidades seda kohtingukaaslaste suhtes ebaausaks käitumiseks.

Paljud arvasid, et Doja peaks esialgu oma enesekindluse ja ebakindlustega tööd tegama. „Kui sina inimesele meeldid, aga sinu sangad mitte, siis kas ta on sinuga suhtlemist üldse väärt?“ küsis üks jälgija.

„Pettus? See on küll hea esmamulje looja,“ kommenteeris teine.

Kuid Doja ei ole ainuke naine, kes kohtingule minnes võltside kurvide abi kasutab. Hiljuti jagas TikToki kasutaja Revenge Body (@revengebodyco) samm-sammulist plaani, kuidas olla kindel, et kohtingukaaslane sinu väikest saladust ei avastaks.

Härra poole koju jõudes on esimene samm lipsata vannituppa ja peita oma vormiv pesu toodete juurde, mida sa tead, et ta ei kavatse kasutada, õpetas Revenge Body konto omanik.

„Selleks, et olla päris kindel, peida see näiteks kraanikausi all olevate käterätikute vahele. Kui vannitoast välja tuled, kustuta toas tuled, et mees muutust ei märkaks. Hommiku saabudes oleks hea ärgata enne härrat, haarata vannitoast oma vormiv pesu ja lahkuda nii kiiresti, kui võimalik. Ta ei saa kunagi teada,“ kirjutas naine.

Allikas: The Sun