Jaelyn, kes on nüüd kahe tütre ema, tõdes, et ei saaks isiklikus elus enam õnnelikum ollagi, aga kuna tema töö toob väga palju raha sisse, ei soovinud ta minutitki kauem sellest eemal olla ja kodus istuda, kui võiks samal ajal suuri summasid teenida.

Naine, kes töötab striptiisitarina ja jagab endast fotosid ka OnlyFansi kontol, tunnistas, et läks oma otsuse pärast mehega tülli.

„Ma olin tagasi tööl viis päeva pärast sünnitamist, aga tema oli lausa raevus ja arvas, et peaksin hoopis kodus puhkama. Kuna oleme otsustanud, et mees toidab last öösiti pudeliga, saan mina öösel töötada ja tema ühtlasi kodus valves olla,“ rääkis Cox kodusest korrast.

Kui naise lapseootus meediasse jõudis, jagas Cox, et tema kallim mõistis hukka mõningaid naise raseduseaegseid riietusi, kus liiga palju paljast ihu näha oli. Ka võõrad inimesed ei leidnud, et naise napp riietus lapseootel naisele kohane oleks olnud.

Enesekindel Jaelyn töötas aga enne sünnitama minekut viimse hetkeni ja pidas enda jaoks oluliseks seksikat väljanägemist, ükskõik, mida teised ka ei arvanud. „Mu mees ütles muudkui, et ma ei saa seda kanda, sest olen rase. Paljud inimesed vaatasid mind imelikult, kui kandsin seelikut, kõrgeid kontsakingi või näitasin oma rindu.“

Ometi mõjus lapseootus naise karjäärile hästi – Coxi sõnul meeldis meestele tema beebikõht. Esialgu oli ta mures, kas on võimeline lapseootuse ajal teenima enda tavapärast tasu – 800 naela –, kuid raseduse ajal teenis ta isegi rohkem.

allikas: The Sun