Vedel vibraator tuleneb ingliskeelsest väljendist liquid vibrator, kuid vaatamata sellele, et nimes sisaldub sõna „vibraator“ ja müüakse seda erootikapoes, ei ole see füüsiliselt vibreeriv seade. Tegu on vedeliku, geeli või kreemiga, mistõttu mõiste või nimi vedel vibraator võib olla natuke eksitav.

Kuidas ja miks kasutada vedelat vibraatorit?

Vedela vibraatori kasutamine on väga lihtne. Lihtsalt kanda mõned tilgad intiimpiirkonda (näiteks kliitorile) ja masseerida õrnalt, kuniks toode on täielikult imendunud. Seejärel oodata mõju avaldamist, mis võib võtta mõnikümmend sekundit kuni paar minutit.

Kui toode on tööle hakanud, siis võib tunda meeldivat pakitsuse või surina tunnet, mis meenutab vibratsiooni. Olenevalt tootest võivad kaasneda ka erinevad kõrvalefektid, näiteks jahutav, soojendav tunne või mõlemad koos. Erinev võib olla seegi, kui intensiivne ja pikaajaline on toime.

Vedel vibraator ei ole mõeldud ainult naistele.

Kasutada võib vedelat vibraatorit nii teineteisega tegelemiseks, eelmänguks, seksuaalvahekorra ajal naudingu võimendamiseks kui ka üksinda iseendaga tegeledes. Vedel vibraator ei ole mõeldud ainult naistele. Lisaks on välja töötatud ka selliseid, mis on mõeldud eelkõige kas meestele või naistele, aga ka sel juhul võivad toodet kasutada mõlemad.

Põhiline eesmärk on võimendada naudingut, suurendada mõnutunnet ja aidata kõrgendada erutust, mis omakorda muudab lõppu jõudmise veel võimsamaks. Väga tunnustatud tootegrupp, mida kiidavad võrdselt nii mehed kui ka naised.

Kust osta vedelat vibraatorit ja milline valida?

Valiku tegemisel tasub lähtuda enda personaalsetest eelistusest või tutvuda toodete juures olevate teiste kasutajate hinnangutega (hinnanguga tooted on märgistatud punaste tärnikestega). Tutvu LoveShop.ee vedelate vibraatorite valikuga.

Kuna tegu on suhteliselt efektiivse ja odava tootega, siis valet valikut põhimõtteliselt teha ei saagi. Hinnad jäävad vahemiku 1,90–49,90 eurot ja kuna hetkel on käimas sooduskampaania, siis on väga hea hetk eksperimenteerida. Lihtsalt kasuta LoveShop.ee sooduskoodi VEDEL20 ja saad vedela vibraatori 20% soodsamalt. Tutvu vedelate vibraatorite sooduskampaaniaga.

Kui teed LoveShop.ee e-poest oma esimese ostu, saad täiesti tasuta kaasa kolm kingitust, millest juhtumisi üks on ka vedel vibraator. Lisaks pole mõtet karta turvalisuse ja anonüümsuse pärast, sest LoveShop.ee erootikapoest tellimine on lihtne, turvaline ja anonüümne.

LoveShop.ee

LoveShop.ee erootikapoes on müügil üle 5000 täiskasvanute toote ja kaunis pesu. Kogu valik on laokaup ja seega puuduvad pikad tarneajad. Tööpäeviti tehtud tellimused postitame samal päeval ja suure tõenäosusega jõuab väljavalitu turvaliselt, kiirelt ning mugavalt soovitud pakiautomaati juba järgmisel päeval.

Jaga
Kommentaarid