Kuumi kirgi ja kibedaid pisaraid lubav tõsielusari "Unistuste printsess" on põhjustanud hulga spekulatsioone - kes ikkagi on see salapärane Monte Carlo privaatpankur, kes kollektsioneerib Rolls-Royce'e, elab luksuliku elu nii Tallinnas, Itaalias kui Monte Carlos ning seejuures on veel poissmees.

Trend24 püüdis reality meeskangelase Roberto de Silvestri (31) kinni tema Tallinna ühes lemmikööklubis Astoria Palace, kus Roberto sõpradega õhtut nautis.

"Ma olen suur Eesti fänn. Esimest korda külastasin Eestit kaksteist aastat tagasi ja oma kodumaale Monte Carlosse olen selle aja jooksul siit kaasa viinud palju head," räägib mees, mis teda meie Maarjmaaga seob.

"Pole saladus, et Eesti naised on väga ilusad, kuid eriliseks teeb neid nende karakter ja iseloom. Nad on sõltumatud, iseseisvad, enesekindlad ja targad ning minu meelest on nad kohati siinse ühiskonna liidrid. Monte Carlo naised näiteks on palju konservatiivsemad," kiidab ta kaunitare siinmail.

Mees kinnitab, et osales saates mitte kaaslase otsingu pärast, vaid ta tahtis näidata, kui väärtuslikud on Eesti naised.

Roberto räägib salakavalalt, et tema kõrval olev tool on tühi, ent tema südames on üks tüdruk saatest. Kas sama naine napsab saatest ka võidu, mees ei kinnita ega lükka ümber.

Allikas Trend24