25.10.2002, 04:01
Kuidas teha türgi kohvi?

2. Ajage see keskmise kuumuse juures keema. Võtke vesi tulelt
(et see üle ei keeks) ja lisage iga joomiseks mõeldud tassi kohta üks
teelusikatäis suhkrut (sellest tuleb poolmagus jook, suhkrukogust võib
vastavalt maitsele muuta).
3. Tõstke pott tulele tagasi ja ajage keema. Võtke tulelt ja lisage iga tassi kohta kuhjaga teelusikatäis peeneks jahvatatud kohvi (jälle vastavalt sellele, kui kanget kohvi te tahate).
4. Ajage segu keema, seejärel võtke tulelt. Korrake seda kaks või kolm korda.
5. Soovi korral lisage paar tilka roosivett. Kui te seda teha ei tahavõi roosivett pole, lisage paar tilka külma vett (see aitab paksul põhja vajuda).
6. Laske segul paar minutit seista, et paks põhja vajuks, valage seejärel tassidesse. Jooge kohvi väikeste sõõmudega nii kuumalt, kui te taluda suudate. Ärge jooge kohvitassi põhjani, kuna seal on kohvipaks.
Soovitame Sulle
Sisuturundus