“Huvitav, kui mu oma naine rase oli, siis muutus ta veel ihaldusväärsemaks,” kirjutab kommenteerija liberty. “Ausalt öeldes, kui tal suur kõht ees oli, siis oli pidev tahtmine ta rajalt maha võtta. Sünnituski algas sellest, et sai eelmisel õhtul korralikult müdistatud.”

Mis õigusega autor minu eest räägib, minu meelest on küll seksikad naised rasedana veel atraktiivsemad,” ärritub teine kommenteerija Priit.

Annabel tõdeb: “Minul oli seks raseduse ajal eriti nauditav. Seda, et raseduse ajal seksimine on suurepärane, tõestavad ka paljud uuringud.”

Mati kirjutab: “Minul küll naisele raseduse ajal midagi ette heita polnud. See aeg möödus rõõmsalt ja probleemideta. Hiljem olen eneselegi ootamatult tähele pannud, et kõiksugu rasedad naised pigem erutavad mind…”

“Minu mees leidis küll, et olen ihaldusväärne ja armas oma suure kõhuga. Paitas ja silitas kõhtu ka avalikes kohtades. Seksuaalelu küll millegi all ei kannatanud. Pigem, kuna ise mingi ajaperiood muutusin märtsijäneseks, oli just aktiivsem voodielu. Ja pole mul ühtegi sõbrannat, kelle mees oleks vastikust oma raseda naise suhtes tundnud,” kirjutab K.

“Mina seksisin oma poja emaga raseduse ajal kolm-neli korda nädalas,” kirjutab kommentaator. “Väga hea oli mõlemal. Ihaldusväärne oli ta kogu aeg. Kõhtu puutusin ja silitasin iga päev, olenemata kohast. Viimane kord tegime vanainimeste asja 1,5 päeva enne sünnitust. Kuna sünnitus oli raske, siis ei tohtinud 1,5 kuud lihtsalt seda teha, kuid ka sel perioodil oli naine tahetud ja soovitud. Mõlemal oli kihk teineteise järele. Solvav on kuulda sellist üldistust mõne ebanormaalse isendi tõttu tervele meessoole Eestis.”

Kommenteerija nm kirjutab: “Pole selliseid mehi oma tuttavatel, sõpradel ega ka endal näinud, kes rasedat naist rõvedaks peaks. Ja mis puutub seksi, siis minul olid raseduse ajal isud suuremad ja mees oli vägagi rahul, seda enam, et siis pole ohtu rasestuda ja rinnad on ka suuremad.”

“Minu arust on rase naine naiselikkuse võrdkuju. Ja väga-väga ilus!” kinnitab Harts.

Niisiis, naised - näib, et võime täitsa muretud olla. On küllalt mehi, kes oma lapseootel kaasat vägagi armsaks ja seksikaks peavad. Pealegi, kui mees sinust raseduse ajal eemale tõmbub, siis tasuks tõsisemalt järele mõelda, mida see tema kohta ütleb.