Takistusi teiste läbi võib Amburitel suhete teemal esineda igal sammul, mis justkui aheldaks käed ja ei lase omatahtsi tegutseda. Pole tarvis teha pikaajalisi plaane. Kui üks võimalus kinni kiilub, on mõni teine kindlasti päevakorral ja siis tuleb sellest ka kinni haarata.

Eelmised neliteist aastat oli pilk rohkem välisele suunatud ja võimalik, et enda mina jäi täiesti tahaplaanile. Nüüd on aeg kaotada elust need asjad, millel pole enam tähtsust ja ennast tundma õppida, et ikka vajaliku ära tunneks. Kes ma olen ja mida enesest ootan enese, mitte teiste arvates, mida suhtest ootan — on nüüd oluline.

Raskem on see, kui läbi halbade suhete või sündmuste, reeturlikkuse või pettumuste tekib tühisuse ja julgusetuse tunne, süveneb pessimism. Et seda ei juhtuks, on hea hoiduda kõigest segasest, mitte usaldada läbi proovimata suhteid või filosoofiaid. Pole mõtet hüpata pea ees tundmatusesse.
Suhted, mis on oma aja ära elanud ja ei toida Amburi vajadusi, võivad kriisi jõuda, mis paljude jaoks ei tähenda kindlasti suhte lõppu. Tihti hoopis suuremat vastutust ja tõsinemist või suhete kindlustumist.
Küll aga võivad mõnedki Amburid puutuda kokku huvitavate uute algustega. Üsna ootamatult algavad ja kiirelt arenevad tutvused ei pruugi alati kauaks püsima jääda, kuid see pole reegel kõigi jaoks. Tibusid loetakse „sügisel“. Lähemad paar-kolm aastat annavad vastuse.

Aktiivsemad ajad on eeldatavasti jaanuar — märts ja mai — juuni.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 21. novembrist — 2. detsembrini ja 20. — 21. detsembrini sündinud inimesed.