Küsimustele vastavad 4-aastane Elijaah, 22-aastane John ja 60ndates Tony — kõikide nägemus armastusest on väga erinev ja peegeldab nende enda elukogemusi, mida on palju 60ndates inimesel, kuid täiesti piisavalt ka 4-aastasel väikemehel.

Video autor Layan Besame ütleb ise nii: “Mida rohkem ma töötan erinevas vanuses inimestega, seda rohkem ma näen, kui erinevalt tunnetavad erinevate generatsioonide esindajad armastust. Kuid kõige inspireerivam oli näha seda, kuidas need kolme erineva põlvkonna mehed üksteise armastuse definitsioone täiustavad, nii et lõpuks saame näha tervikut.”

Väike Elijaah annab kohe teada, et tema küll endale kunagi pruuti ei taha ega ole huvitatud ka abiellumisest. Huvitaval kombel ei usu ka Tony, et igaühe jaoks on kuskil see üks ja ainus, aga ometi ta loodab, et kohtab veel oma hingesugulast.

Layan Besame ütleb: “Selle video sõnum on lihtne tõde, mida me ometi alati unustama kipume — armastus on päriselt olemas ja armastus on see, mis meid elus edasi viib. Tänapäeval unustavad paljud armastuse tõelise tähenduse ja sügavuse. Me kakleme oma lähedastega raha pärast ja pöörame pisiasjade pärast tülli. Ma tahan kõigile, kes seda videot vaatavad, meelde tuletada, et ühel päeval võid sa oma lähedase kaotada ja siis sa kahetsed oma elu lõpuni, et temaga niimoodi käitusid. Aga seda, et sa ütlesid oma lähedasele, kui palju sa temast hoolid, ei kahetse sa mitte kunagi.”