Kaalud ja Lõvi

Mõlemad nendest tähemärkidest on head suhtlejad, neile meeldib komplimente teha ja neid ise saada. Nad on väga sotsiaalsed, armastavad romantikat ja neile meeldib voodis eksperimenteerida. Lõvi vajab pidevat egobuusti ja Kaalude tähemärgi esindaja oskab talle seda kõikidest teistest tähemärkidest kõige paremini pakkuda.

Jäär ja Veevalaja

Nendel kahel ei hakka kunagi igav! Nende suhe on põnev ja seiklusi täis — sest nad armastavad samasuguse kirega nii teineteist kui vabadust. Nad on koos ka väga loov tandem ja nad jumaldavad teineteise ideid.

Jäär ja Vähk

Jäär on julge ja iseseisev. Vähk on sellest võlutud ja tema imetleva pilgu all muutub Jäär veelgi säravamaks. Jäär õpetab ka Vähile iseseisvuse selgeks — see on suurepärane kooslus, sest mõlemad pooled muutuvad läbi selle paremaks ja tugevamaks.

Kalad ja Jäär

Need kaks võivad teineteisele väga hästi mõjuda — nad on mõlemad oma südames romantikud, nii et nad võivad luua sügava ja püsiva suhte. Kalad on väga tundlikud ja Jäär on väga initsiatiivikas ja julgustab Kalasid tegudele. Jäär võib võtta Kalade üle ka kaitsja rolli.

Sõnn ja Vähk

Need kaks mõistavad teineteist väga hästi. Nad on mõlemad väga hoolivad ja toetavad teineteist. Need tähemärgid väärtustavad kodu ja perekonda, nad võivadki jääda koju istuma, sest neile piisab teineteisest. Nad on väga tõenäoliselt ka suured gurmaanid.

Sõnn ja Kaljukits

Need kaks armastavad ja austavad teineteist, tihti kujuneb nende tähemärkide vahel lausa telepaatiline side. Sõnn imetleb Kaljukitse ambitsioonikust ja tööeetikat ning huumorisoont, Kaljukits aga hindab kõrgelt Sõnni mõistlikku loomust. Nad on mõlemad kahe jalaga maa peal ja saavad suurepäraselt hakkama.

Ambur ja Jäär

Ambur on suur seikleja ja armastab üle kõige vabadust. Nad ei tee kunagi stseene ja järgivad alati oma südant. Jäär armastab samuti seltskonda ja seiklusi ja nii need kaks ühelt peolt teisele lendlevad ning neil ei hakka kunagi igav. Null tüli ja palju seiklusi — kas saaks paremat suhet olemas olla?

Vähk ja Kalad

Neil kahel veemärgil on tugev vaimne side — nad tunnetavad teineteise soove ja unistusi intuitiivselt. Nad on mõlemad väga tundelised ja hellad inimesed, nad tahavad teise eest aina hoolitseda ja mitte mingil juhul haiget teha. See suhe jääb kestma.

Lõvi ja Ambur

Nende märkide esindajad on optimistlikud ja lahked ning lisaks on nende mõlema meelistegevus pidutsemine. Nad on mõlemad ka impulsiivsed, aga see teebki suhte huvitavaks. Lõvi on veidi jonnakas, aga Ambur oskab teda delikaatselt õigete lahendusteni suunata. Ambur imetleb ka Lõvi enesekindlust ja hindab seda, et Lõvi pole armukade.

Neitsi ja Kaljukits

Neitsi on mõtlik ja vaikse loomuga — isegi haavatav, kuigi ta püüab seda varjata. Teda on raske mõista, aga see, kes selle koodi lahti murrab, on Neitsi usalduse igaveseks võitnud. Kaljukits on Neitsi lahtikodeerimisel kõige osavam — kui see on tehtud, muutub Neitsi tema jaoks veel põnevamaks ja need kaks ei saa enam iial teineteisest küllalt.

Lõvi ja Kaksikud

Nad on mõlemad ülimalt elurõõmsad tegelased ja armastavad seiklusi. Lõvi on lojaalne ja selles parnerluses tugevam pool, Kakikute tähemärgi esindaja on aga ülimalt heasüdamlik ja paneb Lõvi end armastatuna tundma. Selles suhtes on mõlemad õnnelikud ja rahul.

Veevalaja ja Kaksikud

Need kaks sumisevad mõnusalt läbi elu, rahulikult üle tõusude ja läbi languste. Veevalajad armastavad uusi ideesid ja Kaksikud sobivad neile ideaalselt, sest on metsikud ideede generaatorid. Need märgid armastavad vabadust, nii et neil ei ole kunagi probleeme sellega, et keegi kellegi küljes ripuks. Kaksikud hoiavad suhtes ka värskust ja Veevalaja hoiab suhte püsiva, nii et tulevik on helge.

Skorpion ja Lõvi

See on üks väga intensiivne suhe — Skorpion esitab pidevaid väljakutseid ja on armukade, lisaks on tal väga terav keel, Lõvi armastab seda, kui kirglikult Skorpion seda teeb. Mõlemad on väga lojaalsed tähemärgid, aga ka väga tulised — kui nad suudavad oma solvumised ära lahendada, on see üks kirglikumaid kombinatsioone üldse.

Kaksikud ja Kaalud

Nende kahe vahel on tõeliselt intellektuaalne suhe, mis ei tähenda, et nad voodis filosoofia üle arutleks — seksis on need kaks aplad ja täitmatud. Mõlemad on ka energeetilised ja sotsiaalsed, nii et need kaks saavad hästi hakkama. Kui Kaksikute vaidlushimuline loomus lööbki välja, siis Kaalud, kelle jaoks elus on kõige tähtsam harmoonia, rahustavad nad kohe maha.

Allikas: Her Beauty