1. Kui tülitsete partneriga, siis pidage meeles, et teil on vaja lahendada probleem. Rünnakegi siis probleemi, mitte teineteist!

2. Aeg-ajalt on kasulik istuda maha ja rääkida teineteisele, kuidas te selles suhtes ennast tunnete. Leppige kokku selleks kindel õhtu ja välja minemise või mõne muu lõbusa ajaveetmisviisi asemel rääkige oma suhtest.

3. Öelge kohe, kui teid miski häirib. See on tegelikult suur kergendus teile mõlemale ja saate selle häiriva asjaoluga tegelema hakata.

4. Kuula oma partnerit. Ära hakka kohe vahele segama, vaid kuula põhjalikult ja huvitu sellest, mis temal öelda on. Isegi kui see sulle haiget teeb.

5. Armastus võib olla hullumeelne ja te võite teha asju, mida pärast kahetsete. Arutage läbi, miks sina või tema mingis olukorras nii veidralt käitusite.

6. Ära löö ega tõuka oma partnerit. Mitte kunagi! Füüsiline rünnak on alati vale, isegi kui see ei tee partnerile otseselt haiget.

7. Vabadus on oluline. Sa pead laskma partneril käia ka oma teed. Kinni hoidmine ei too kunagi head.

8. Mõnikord sa käitud nõmedalt. Ära hakka ennast õigustama, vaid vabanda. See ei pruugi olla alati lihtne, kuid see on hädavajalik.

9. Ära tee kunagi oma partnerile teenet või kingi-valmista midagi ilusat lihtsalt sellepärast, et tahad midagi vastu saada. Tee neid asju siis, kui sa tunned, et sa tahad neid teha.

10. Ära võta ennast liiga tõsiselt ja ära karda paista rumal. Sa oled inimene, sa teed vigu, sa oled see, kes sa oled. Ta mõistab seda. Sest ta armastab sind.

Allikas: The Urban Dater