1. Seksiprobleemid

Õigemini probleem, et seksi pole. Või on liiga vähe seksi. Seks on väga oluline ja ilma selleta lihtsalt ei saa.

2. Rahaprobleemid

Siin võivad olla sellised probleemid, et ühe arvates teine kulutab liiga palju või lihtsalt on inimestel erinevad vaated rahakäitumisele.

3. Lapsed lahkuvad kodust

See kehtib siis nende paaride kohta, kes on juba ammu lahku kasvanud, aga elasid koos laste pärast.

4. Suhtlemisprobleemid

Suhe nõuab väga paljude asjade läbi arutamist ja kokku leppimist — kui paar seda ei suuda, pole suhtele suurt tulevikku enam oodata.

5. Kompromissivõimetus

Mõned paarid suudavad küll asju arutada, aga kui nad neist arutlustest lähtuvalt kompromisse teha ei suuda, pole sellest ikka mingit kasu ja suhe läheb laiali.

6. Petmine

Ükskõik kumb pool petab, on see tegevus aegade algusest otsustanud paljude abielude ja suhete saatuse.

7. Liiga vähe ühist

Lahku kasvamine pole sõnakõlks, vaid nii võib päriselt juhtuda. Kui kahe suhtes oleva inimese huvid on muutunud kardinaalselt erinevaks, võib nende inimeste koos eksisteerimine kaotada mõtte.

8. Rasked läbielamised

Mõnikord on nii, et pärast mingit rasket sündmust, näiteks kellegi lähedase surma, ei suuda suhte kaks osapoolt leinaga samamoodi toime tulla ja suhe laguneb.

9. Üks pool “keerab ära”

Siin võib rääkida põhjalikust keskeakriisist või lihtsalt segadusest inimese peas. Mõnikord üks pool lihtsalt ei sobitu enam ühel hetkel suhtesse.

10. Üks pool muutub kurjaks ja kitsiks

Ka nii võib “ära keerata”. On küllalt juhtumeid, kus üks suhte pool hakkab üleöö teisele kõikvõimalikke etteheiteid tegema ja vaikselt terroriseerima. Siis on aeg erinevas suunas minna.

Allikas: Cosmopolitan