Rääkige sellest

Nii nagu juba mainisime, võib põhjuseid olla väga mitmeid, aga mis iganes teie vahel on, võib üks teist ühel hetkel tunda, et probleem on just temas. Tekivad kahtlused nagu su partner ei ole sinust enam huvitatud või sa pole enam atraktiivne või on probleem hoopis teie abielus. Sellistel hetkedel on kõige lihtsam ja loogilisem asi, mida teha, teineteisega rääkida. Kas see saab olema meeldib? Mitte alati, aga kui avameelselt asju arutate ja muudate end teise jaoks haavatavaks, võite luua hoopis tugevama sideme ja vabaneda sellest murest igaveseks.

Ükskõik, mida sa ka ei kardaks, jaga seda oma kallimaga. Need negatiivsed tunded peaksid teid pigem lähedasemaks muutma, mitte tekitama pingeid.

Flirtige rohkem

Rutiini puhul pole midagi üllatavat, et tekib tunne nagu su partner oleks kõigest su… partner. Jagate omavahel igapäevaseid kohustusi ja toetate teineteist, aga lõpuks ongi tunne nagu ka teie suhe oleks rohkem töö kui lõbu.

Selleks, et seda viga parandada, ei ole vaja teha muud kui rohkem flirtida. See tähendab ka teineteise puudutamist, romantilisi kirjakesi, käest kinni hoidmist ja mida iganes veel. Eesmärk pole lihtsalt seks, vaid ka erootika ja romantika.

Leidke ühine hobi

Kui õhustik teie magamistoas on natukene jahenenud, võiksite leida ühiseid tegevusi sealt väljas. Proovige midagi muud, mis tähendab ka intiimsust nagu näiteks tantsimine, sest kui te kehad on ühendatud ja tunnetate teineteise rütmi, võib ka kirg üsna pea naasta.

Minge kuhugi koos (kasvõi tunnikeseks)

Uus keskkond võib teie kustunud kireleegi taas ellu äratada. Olgu selleks siis nädal kuskil lõunas või üks lõbusalt veedetud õhtu, see võib teie suhtele uue võimaluse anda.

Allikas: Fatherly