Mida peab mees tundma selleks, et ta sinu kõrvale jääda tahaks:

IHA

Mees tahab tunda sinu vastu loomulikult iha. Sa võid muidugi arvata, et see on normaalne ja et sa juba tead seda, aga tegelikult: kui tihti sa igapäevases elus muudad end ihaldusväärseks? Muidugi on sul õigus olla aeg-ajalt väsinud ja tüdinenud ja sekka on päevi, kus sul pea valutab ja midagi ei lähe, aga ole ettevaatlik liiga harvade vahekordadega või siis liialdustega.

Vaata näiteks üle, mida sa öösel kannad.

Oled sa siis oma mehega koos alles pikemat või lühemat aega, selle jaoks, et oma suhet alal hoida, pinguta selle nimel, et olla ja jääda ihaldusväärseks magama heites. Olenevalt sinu mehe iseloomust ütleb ta sulle otse või kaudselt, kas talle su riietus meeldib. Võib ka olla, et talle see ei meeldi, ära end sellepärast halvasti tunne ja katsu parem temas iha äratada.

VÄLJAKUTSE

Väljakutse on osa tunnetest, mida mees tunda tahab selleks, et sinu kõrvale jääda. Ära jäta seda punkti hooletusse, sest isegi, kui te olete juba mõnda aega koos, tuleb sul ka edaspidi oma meest stimuleerida ja anda talle erinevaid väljakutseid. Ära hakka siin kasutusele võtma ekstreemseid võtteid paludes mehel Everesti tippu ronida sussides aga katsu talle esitada igapäevaseid lihtsamaid väljakutseid. Nii saab ta endale öelda, et tegi seda hästi. See aitab ta ego ja mehelikku rahuldust tõsta.

IMETLUS

Mees peab sind imetlema, kui sa tahad, et ta sinu kõrvale jääks. Kui ta sind ei imetle, siis on suur võimalus, et ta sinust väsib ja ei tunne end sinu kõrval uhkena. Sina ju samuti tahad oma mehe üle uhkust tunda, kas pole? Sama asi kehtib ka vastassoo kohta. Soov oma kaaslast imetleda on täiesti loomulik soov.

ÕRNUS

Sinu mees tahab tunda õrnust sinu vastu selleks, et sinu kõrvale jääda. Kui sa ta südant ja hinge ei puuduta, siis pole see väga hea näitaja teie suhtele. Tundes õrnust võib ta sulle oma armastust, kiindumust ja õrnust välja näidata. Kui sa oled liiga tugeva iseloomuga naine, ei saa mees loomulikult sinu vastu õrnust tunda.

DOMINATSIOON

Nii, nagu kõik teised mehed, tahab sinu mees sinu üle domineerida. Loomulikult ei pea sa end täielikult tema tahtele alistuma ega olema alati kõigega nõus. Aga sa pead teatud olukordades jätma talle mulje, et ta sinu üle domineerib, et ta saaks väljendada oma kaitsvat külge sinu vastu. Ta tahab tunda, et ta on sinu jaoks vajalik sinu eest hoolt kandes. Voodis on see teistmoodi, see oleneb tema ja sinu soovidest.

AUSTUS

Sinu kaaslane tahab tunda sinu vastu austust selleks, et sinu kõrvale jääda. Ja selle jaoks pead sina ise end kõigepealt austama naisena ja samuti teda austama, sest ilma selleta pole miski võimalik. Kui mees naist ei austa, siis ei jää ta tema kõrvale, see on fakt.

USALDUS

Mees peab usaldama oma kaaslast ja tundma end hästi tema kõrval. Kui sa pidevalt oma meest alandad ja tema enesekindlust maha tirid, siis pole ime, kui ta ühel ilusal päeval sinu kõrvalt minema jalutab.

HUUMOR

Mees armastab aeg-ajalt naerda ja nalja teha. Kui ta tunneb sinu kõrval igavust ja ei saa jagada lõbusaid hetki sinuga, siis tahab ta ainult minema minna ja leida endale mõni teine kaaslane.

Allikas: Kodused Lood