“Sissejuhatuseks, kuuene tüdruk õpib hoolsalt inglise keelseid sõnu ja püüab neid ka igapäevases jutus kasutada ning kahene poiss muidugi kuuleb ja kordab järele. ”Thank you”, ”please”, ”yes” ja mõned veel. Üks neist on ka ”daddy”.

Lugu ise oli selline. Oleme poes, kahene on ema süles ja mingi nüüdseks meelest läinud probleemi peale kukkus kisama: “Tädi, appi! Tädi, aita! Täädiiii!”

Meie aru ei saa, mis kuradi tädi? Kust see tuleb? Võõrad naised teda ei kasvata, isiklikku tädi ka nii tihti ei näe — segadus! Sama asi kordus mitmeid kordi ja ikka aru ei saa.

Nüüd jõudsime asjale jälile: piiga kasutab isaga rääkides teinekord sõna ”daddy” ja väike on selle meelde jätnud, aga kasutas veidi ootamatus olukorras ehk siis hüüdis issit appi.”

Kui soovid ka auhinnamängus osaleda, saada meile oma lugu naistekas@delfi.ee ja tea, et parima loo kirjutajale kingime Crocsiga koostöös ära jalatsid nii emale, isale kui ka lapsele. Nii on juba emadepäevaks kogu perel uued ja vahvad jalanõud jalas, sest loosimine toimub kolmapäeval, 8. mail.

Parimad lood avaldame!