Millised on need märgid, mis näitavad, et sa oled elanud enne praegust elu?

Deja vu

Enamik meist on kohanud seda tunnet — kummalist emotsiooni, mida kogeme mõnes situatsioonis, mis tuleb meile äkitselt tuttav ette. Võid tunda, et oled mõnes paigas varem viibinud, öelnud neid samu sõnu või käitunud samamoodi. Kas oled mõnikord sattunud enda jaoks võõrasse linna või mõnda paika, kus sa pole varem käinud ja äkitselt tead täpselt, mis sind ees ootab. Ehk tuleb see sellest, et oled oma eelmises elus juba kord seal viibinud?

Kummalise mälestused

Paljudel lastel on mälestused, mida tema vanemate kinnitusel pole jutkui kunagi toimunud. Kas need võivad olla lihtsalt lapse fantaasiad või mõni unes nähtud sündmus, mille ta ajab reaalsusega segi? Või on need mälestused ehk midagi, mida ta on kogenud hoopis oma eelmises elus?

Unenäod

Kas sa oled näinud korduvalt ühte ja sama unenägu, kus viibid mingis paigas, mida selles reaalsuses olemas ei ole? Ehk on see midagi, mis on pärit sinu eelmisest elust? Võibolla on tegemist mõne kogemusega, mis oli kuidagi sinu jaoks oluline ning seepärast kerkib alateadvusest aina uuesti üles?

Hirmud ja foobiad

Kust ja millest tulevad sinu hirmud? Miks sa kardad ämblikke, madusid või kõrgust? Sinu ellujäämisinstinkt ei alarmeeru ju ilma asjata. Selle taga on harilikult mõni ebameeldiv kogemusning kui sulle ei meenu ühtegi seika, miks peaksid mõnd foobiat omama, siis tekib küsimus, et ehk on see hirm jäänud eelmisetest eludest.

Tõmme mõne võõra maa ja kultuuri vastu

Paljud inimesed tunnevad tõmmet teatud ajastu, kultuuri või keele vastu. Miks? Sest see tekitab hea, koduse või turvalise tunde. See tundub tuttav, see tekitab elevust ja pakub põnevust. Ehk on põhjuseks, miks just mõni teatud maa sind köidab, see, et oled varasemas elus seal viibinud ning nüüd on sul äratundmisrõõm? Samuti võib olla, et tunned mõne rahvuse, rassi või maa vastu hoopis põlgust või hirmu. Ka selle taga võivad olla varasemate elude kogemused.

Seletamatu momentaalne külgetõmme või põlgus mõne inimese suhtes

Kas sul on juhtunud, et kohtud mõne inimesega ja tunned silmapilkselt, et sa ei suuda teda taluda, ja seda ilma igasuguse loogilise põhjuseta? Või oled ehk kohtunud kellegagi, kes tundub nii oma juba esimestest hetkedest alates? Millel need emotsioonid põhinevad? Ehk sinu eelmise elu kogemustel?

Muidugi ei saa pelgalt nendele märkidele toetudes väita, et oled ka eelnevalt kehastunud, kuid ometi annab see põnevat mõtteainet. Kusagilt on ju need mõtted, tunded ja kogemused pärit…

Allikas: Alkeemia