Reisile minek on paljude naiste jaoks aasta tippsündmus. Kui kuupäev ja sihtkoht on paigas, siis hakkavad naiste peas jooksma kujutluspildid ahvatlevatest söökidest ja piltidest, mida kohapeal teha, ja mis kõige tähtsam — mida ilusat küll reisil seljas kanda. Reisile tahaks kaasa võtta terve elamise ja lisaks veel ühe täiesti tühja pagasi, et kohapealt ka uusi ja ilusaid riideid osta. Kuid tavaliselt niimoodi teha ei saa, eriti kuna lennukiga minnes on pagasi arv ja raskus vägagi piiratud.

Kui sa oled klassikaline ülepakkija, siis see lihtne nipp võib aidata kaasa sellele, et saaksid järgmisele reisile minna kergema kohvriga ja rõõmsama meelega.

Arvatavasti laotad pakkima hakates oma riided ilusasti voodi peale või põrandale ja hakkad siis järjest sorteerima, millist kleiti võtta ja millised püksid koju jätta. Niimoodi ongi väga õige pakkida. Kuid selle asemel, et kõik riided hunnikusse laotatuna kohvrisse paigutada, sorteeri need kategooriate järgi. Näiteks paiguta ühele voodipoolele pesu, teisele poolele kleidid, kolmandale püksid jne. Kui kõik kategooriad on paigas, esita iga kuhja juures endale paar olulist küsimust.

“Kas ma oma tavalises igapäevaelus kannaksin seda?”

“Kas seda riideeset saab kanda vähemalt kahe erineva komplektiga?”

“Kas see riietus on mugav?”

Kui vastus nendele küsimustele on “ei”, eemalda igast kuhjast pikemalt mõtlemata ebavajalikud riideesemed. Niimoodi saad kerge vaevaga lahti riietest, mida sa nagunii ei kannaks, juba enne reisi.

Allikas: Elite Daily