Uue suhte algus on põnev. Voodielu on kirev ja emotsioonid on laes. Liblikad on kõhus ja ei tahaks hetkekski oma armastatu kõrvalt lahkuda. Kuid ajas see kõik muutub. Inimesed lähevad rohkem mugavamaks ja ei viitsita enam teineteisele nii palju aega pühendada. See kõik on normaalne, nii kaua kuni mõlemad suhte osapooled sellega rahul on. Kuid enamasti üks pooltest ei ole.

Tavaliselt eeldatakse, et mees hakkab petma, kui suhtes jääb seksi väheks. Kuid alati ei ole mehed need petjad. Mees võib vabalt olla rahul selle olukorraga, et elu on mugav ja naisele ei pea enam midagi tõestama, vaid saabki rahus jalad laual telekat vaadata. Aga naised vajavad tähelepanu. Kui nad seda piisavalt ei saa, hakkavad nad suunama oma pilku teistele jahimaadele.

Veebisaidil AshleyMadison.com viidi läbi uuring, kus küsiti sajalt abielus olevalt naiselt vanuses 25-45, kas nad tahaksid oma abikaasat petta. Vastus on jahmatav: 67% vastanutest tahaks oma abikaasat petta, sest suhtest on ära kadunud romantika ja intiimsus. Kuid mitte ükski neist vastanutest ei tahaks lahutust, niiet mingigi lootus neil oma meestele on.

Kui sa ei taha, et sinu abielu tüüriks sinnamaale, kus sa hakkad päriselt mõtlema petmise peale, siis võta nüüd kiiresti midagi ette. Avastage abikaasaga uuesti see peitupugenud kirg ja pöörake üksteisele tähelepanu.

Allikas: YourTango