Kodus ei ole piire. Kodus võib teha kõike, mida hing ihaldab ja lasta ennast täielikult vabaks. Mees on kindlasti õnnelik, kui näeb ebakindla naise asemel seksikat ja enesekindlat kaunitari ennast nautimas. Sellest võib saada teie suhtes täiesti uus ajastu. Siiski on mõned asjad, mida on hea teada enne seksika tantsu tegemist, eriti kui sa ei ole seda varem mitte kunagi teinud.

Mida peaks kindlasti teadma enne sületantsu tegemist?

Venita! Ära mitte mingil juhul unusta ennast venitada. Kui sa tahad vahepeal keset tantsu võtta sisse poosi, mida sa tavaliselt ei tee, võid ennast kogemata tõsiselt välja väänata.

Planeeri ette, milliste laulude järgi sa tantsida tahad ja tee muusikalist valmis. Niimoodi oled hästi ette valmistunud. Tuleta meelde, kuidas sa kooliajal esitlusi tegid. Nüüd on sarnane situatsioon. Mida paremini oled ette valmistunud, seda lihtsam sul endal on.

Ära tee ühtegi liigutust, millega su keha hakkama ei saa.

Loo meeleolu küünalde ja hämara valgusega, aga ära tee tuba liiga pimedaks, et partner sind ei näe. Mehed armastavad siiski silmadega.

Milliseid riideid seljas kanda?

Ükskõik mida, peaasi et sa tunneksid seda kandes iseennast seksikana.

Kontsakingad. Kui sa muidu ei kanna tihti kontsasid, siis enne tantsimist oleks hea nendega enne natuke aega toas niisama ringi jalutada, et tantsimisel endale mitte liiga teha.

Kui su kaaslasel on spetsiifiline fantaasia, millega sa kursis oled, siis üllatada teda ja pane ennast vastavalt tema fantaasiale riidesse.

Hea oleks riietuda kihiliselt, näiteks seksika pluusi all on erutavad rinnahoidjad. Nii saad muusika saatel ennast vaikselt lahti riietuda, aga ei ole kohe paljas.

Millise muusika järgi tantsida?

Vali muusika, mis sind ennast erutab. Sa ei suuda veenvalt enda keha liigutada, kui antud laul sulle ei istu.

Eelistada tasuks aeglaseid ja erutavaid laule. Sületants on aeglane ja erootiline tegevus.

Kuidas tegelikult sületantsu teha?

Palu oma partneril istuda voodisse või toolile, ükskõik kus sa tahad, et ta oleks.

Alusta kaugemalt kõndimist oma armsama poole ja liiguta ennast muusika taktis, enne kui päriselt tema juurde jõuad.

Kaaslase juurde jõudes liiguta ennast muusika rütmis aeglaselt ja naudi ennast. Samal ajal hoia temaga silmsidet.

Vaheta asukohti — seisa partneri ees, toetu tema peale, istu talle sülle või kükita. Sületants võiks olla vaheldusrikas.

Kui oled juba kogenud sületantsija, siis venita oma jalga partneri peal ja vaata, kui kaugele sa minna suudad.

Mõned spetsiifilised liigutused, mida proovida

Kui mees istub toolil, siis toeta oma käed tooli käetugedele, nõjatu ettepoole, lükka oma tagumik taha. Õõtsuta ennast mehe ees ette ja taha, et ta saaks ideaalse vaatepildi su rindadest, kuid ära luba tal ennast näppida.

Kasuta oma võimsat relva: puusi. Liiguta neid seksikalt küljelt küljele ja tee vahepeal kaheksaid. Kui tunned ennast piisavalt mugavalt, katsu ennast erinevatest kehapiirkondadest. Seisa mehest natuke kaugemal, et ta näeks kõike, mida sa teed.

Pööra end ümber ja hõõru oma tagumikku vastu ta väikemeest. Et asja eriti erutavaks teha, lehvita vahepeal oma juukseid ja viska pilk tahapoole. See ajab ta täiesti pöördesse.

Nipid ja trikid

Ära mõtle otseselt oma tantsimise peale ja sellele, kuidas sa välja näed, vaid mõtle, kuidas sa praegu partneriga ühendud ja kui mõnus tal olla võib. Naudi ennast täielikult ja lase vabaks.

Lõbutse ja ole enesekindel. Ära mõtle üle.

Pilguta mehele vahepeal silma. See kõlab narrilt, aga mõjub väga erutavalt.

Ära unusta vahepeal oma juuste viskamist. Eriti seksikalt mõjub see nende naiste puhul, kellel on pikad juuksed.

Alliakas: Cosmopolitan