Kui koduseinte vahel on pidevalt oht lastele vahele jääda, siis auto on üks koht, kus kahekesi olles ja õige parkimiskoha valides võite olla täiesti kindel, et keegi teid ei sega.

Aga selleks, et seksi tõeliselt nautida, ärge unustage järgnevat:

1. Proovige istuda

Arvestades seda, et soovite ikkagi autos seksida, tasuks jääda pooside juurde, mis on istuvas asendis. Sättige ka iste nii, et teil oleks kahekesi piisavalt ruumi (soovitatavalt kõrvalistmel, et rool segama ei hakkaks).

2. Või minge tahaistmele?

Võimalik, et teil on esireas istumisest kõrini ja tahaksite üldse proovida midagi põnevamat. Sel juhul liikuge edasi tahaistmele, kus on veelgi rohkem ruumi. See pole küll jätkuvalt kõige mugavam koht seksimiseks, aga vähemalt proovite midagi uut. Tagaistmel võib vabalt näiteks lusikaasendit proovida, sest see poos ongi ju mõeldud toimima selliselt, et olete külg külje kõrval.

3. Istu tema poole seljaga

Jah, filmides istub naine tavaliselt lihtsalt kaksiraksi mehele otsa, aga miks mitte istuda sel korral tema poole seljaga?

4. Kasutage ära end ümbritsevaid asju

Ka autos võib olla loominguline ja kasutada näiteks turvavöösid partneri kinnisidumiseks. Või kui teil on olemas istmesoojendus, keera see vajadusel põhja, et teil oleks lihtsalt mõnusam olla. Olge loomingulised!

5. Võtke sisse asend 69

Jah, ka sellest klassikust on autos palju kasu! Las mees lamab selili ja sina ronid talle otsa, nägu tema meheau juures, sinu jalgevahe tema näo juures. See on poos, mis garanteerib, et kumbki ei jää mõnust ilma!

6. Kasutage käsi

Seks ei tähenda alati vahekorda. Piisab ka sellest, kui kätega teineteisel tippu aitate jõuda. See on jätkuvalt lõbus, orgasmiline ja palju lihtsamini teostatav.

Allikas: Fatherly