Algul olin ma vastu, et asjad nii kiiresti liiguvad ja ütlesin ka talle, et võiksime hoogu maha võtta, sest suhted, mis kiiresti algavad, kiiresti ka lõppevad, aga tema vaidles vastu, et "ära muretse, mina sind maha ei jäta" jne. Teiste sõnadega, lasin ennast ära rääkida ja läksin vooluga kaasa.

Algul oli kõik super hästi, seks oli väga hea, ta oli tähelepanelik, aga siis hakkasin märkama, et ta peidab oma telefoni (algul ei peitnud, lasi mul isegi oma telefonis sobrada), kuid nüüd alati, kui ma tema lähedale läksin, pani ta telefonis kõik aknad kiiruga kinni ja kui ma kord läksin vaikselt talle ligi ja ta ei kuulnud mind, rääkis ta seal ühe naisega (muide, see naine oli tema seksisemu kunagi). Küsisin siis, et kes see on ja mida ta kirjutab temaga, mille peale mees närvi läks ja küsis, et mida ma nuhin, sest tema lihtsalt küsis naise käest võlga tagasi. Mõtlesingi siis, et olgu, las olla

Kuid mõne aja pärast hakkas meil suhtes seksiga probleeme tekkima, hakkasid tulema igasugused vabandused, et siit valutab ja sealt valutab (muide ta ei ole 60aastane päss, ta on 37) ja üleüldse tõmbus ta kuidagi eemale ja hakkas minuga torisema.

Ühel päeval, kuna ma polnud ammu seksi saanud, ma lausa nõudsin ja hakkasin teda kabistama. Kõik ilus: läksime voodisse ja seks polnud poole pealgi, istusin tal peal ja vaatan talle otsa ning märkasin, et ta nagu ei olnudki minuga. Muigas ja tundsin järsku, et all pool polnud enam kõva ka ja lõpuks ta lihtsalt irnus mulle näkku.

Kargasin siis püsti ja küsisin talt: "Mis viga, kas sa siis ei tahtnudki seksi? Ta vastas: "Tahtsin küll, aga ma ei ole hommiku seksija, teeme õhtul." Ja vot siis ma sain tigetaks ja küsisin otse välja, et kas ta petab mind. Selle peale läks ta tulivihaseks, hakkas mind sõimama ja küsis, kuidas ma julgen seda küsida. Ta ütles, et "ma ei ole selline mees ja äkki sul on endal midagi varjata, et petad hoopis sina ja tahad minust lahti saada" jne. Ehk siis ta pööras selle küsimuse minu vastu.

No me siis natukene kaklesime ja siis ta ütles, et "tegelikult sa ei tundu seda tüüpi naine, sa ei peta" ja et ta armastab mind tohutult ja "ma ei petaks sind iialgi mitte kellegiga, miks ma peaks, kui mul on nii ilus ja hea naine".

Nii leppisime ära ja mõnda aega oli jälle kõik tore ja hea, kuid ühel hetkel hakkas mul jälle kahtlus tekkima, et midagi toimub, sest tavaliselt jõuab ta varem koju, aga nüüd on hakkanud hiljem tulema.

Ühel päeval ta ütles jälle, et "mul läheb homme töö juures veel kauem, jõuan alles mingi 9 paiku koju", ajas veel eelmine õhtu habeme ära ja tegi end korda. Ja läksime siis koos järgmine hommik tööle, linnas veel ütlesin talle, et "väga hea, et sa ületunde teed, sest siis saamegi lisaraha" ja ta nägu muutus väga kiiresti, ta ei vaadanudki mulle otsa, vaid vaatas maha. Siis tegime musi ja läksime mõlemad oma teed.

Koju jõudes mõtlesin, et ongi hea, saan koristada, kui kedagi kodus pole ja hakkasin kappi koristama. Sealt leidsin ühe karbi, kus olid sees vibraator ja dildo ning vibraatoril oli värskelt libesti peal. Ma ei uskunud oma silmi. Sain nii vihaseks ja ma mõtlesin, et ma pean ta vahele võtma. Et ma ei räägi midagi talle, vaid võtan vahele ta.

Viskasin selle karbi minema ja kuna sügis on käes, siis ta jäi haigeks, mõtlesin, et okei, ta jääb üksi koju ja kindlasti märkab ühel hetkel, et seda karpi enam ei ole. Tulin siis õhtul koju ja ta oli kuidagi imelik. Hakkas nag pugema ja muutus selliseks nagu ta oli meie suhte alguses. Arvata oli ka, et ta minu käest ei küsinud, kus see karp on, sest muidu tuleks ta petmised välja.

Kui ta sai terveks, tulin mõttele ,et ütlen tööl, et olen haige ja võtsingi omale haiguslehe, aga mees sellest ei tea midagi. Nüüd olen teinud hommikuti hoopis nii, et lähen tööle koos temaga, aga tegelikult lähen koju tagasi. Seni pole midagi juhtunud, ta pole päeval koju tulnud.

Mul kohati tundub, et äkki ma mõtlen üle ja ta ei petagi mind. Et äkki on sellel mingi teine seletus, kuna ta ju on mulle korrutanud, et armastab mind ja ei petaks mind kunagi ja et meil on seks väga hea jne.

Mida teie sellest arvate? Kas ma mõtlen üle või on ikkagi nii, et ta petab mind?