Kuid seda, mis juhtuma hakkab, poleks keskealine austraallanna osanud isegi oma kõige suurema fantaasia juures ette kujutada, vahendab 9Honey.

Tema sõnul maksis eratreener Aaroni üks tund päris palju raha, kuid naine otsustas uskuda mehe kohta kirjutatud arvustusi, milles öeldi eranditult, et ta on väga sõbralik ja oma töös hea. Esimene treeningtund oli naine kõikide nende arvustustega nõus, sest mees tundus tõesti oma töös hea olevat ja andis talle palju väärt nõuandeid.

Teine trenn läks samuti hästi, kuid naine hakkas märkama esimesi ohumärke. "Ta näitas mulle, kuidas teha erinevaid harjutusi jalgadega ja samal ajal katsus ta mu reit, et näidata, millised lihased peaksid töötama. See kõik oleks olnud normaalne, aga ta käsi jäi mu reiele nii kauaks, et mul hakkas lõpuks ebamugav."

Kolmanda trenni ajal hakkas aga kõik muutuma väga imelikuks. Aaron kutsus naist "imeilusaks" ja "seksikaks". Trenni lõppedes palus treener naiselt, et ta temaga õues kohtuks. Austraallanna meelest oli see palve imelik, aga ta nõustus ikkagi. Õues haaras mees temast kinni ja suudles teda mitmeid kordi põsele, hüüdes sinna juurde, et naine olevat nii tubli ja Aaron on tema üle väga uhke.

Naine pobises tänusõnad ja jooksis ruttu bussi peale. Koju jõudes rääkis ta juhtumist oma mehele, kes soovitas tal vahetada treenerit või temaga tõsiselt rääkida, et selline käitumine ei ole aktsepteeritav. Naine otsustas treenerile veel ühe võimaluse anda, kuid neljandal treeningtunnil lähenes mees veelgi rohkem, üritades naist igalt poolt katsuda.

Ilmselgelt jäi see neljas tund naise viimaseks selle treeneriga. Ta tahab kõigile südamele panna, et ükski treener ei tohiks niimoodi käituma ja naised võiksid julgemad olla, mitte nagu tema.