Robyn kohtus oma kihlatu, Matthew Williamiga 2015. aastal tutvumiskeskkonnas Plenty of Fish ja nad läksid esimesele kohtingule kodulähedasse pubisse kokteilitama.

Nende suhe liikus kiiresti, nad kolisid üsna pea kokku ja siis sünnitas Robyn nende ühise poja, kes on täna juba kolmeaastane. “Kogu mu raseduse oli Matt suurepärane, vedas mind igale poole ega lubanud mul midagi tõsta ega tassida. Peale sünnitust oli ta kõige imelisem isa ja ma olin tõesti maailma kõige õnnelikum naine,” meenutab Robyn nende suhte häid aegu. “Me sammusime uude aastasse ühe perena ja kuna see oli liigaasta, otsustasin riskida ja Matti kätt paluda.” Robyn oli õnnelik, kui mees tema küsimusele “jah” ütles ja uskus, et elu ei saagi enam paremaks minna, kuni ta uuesti rasedaks jäi.

Teise raseduse ajal avastas ta, et ta kooliaegne sõbranna Jemima ootas samuti last, mistõttu Robyn otsutas sõbrannale kirjutada ja teda õnnitleda. Neist said kiiresti head sõbrad. Nad toetasid teineteist raseduse ajal, käisid lõunatel ja beebiasju poodlemas.

Robyn sünnitas teise poja 2017. aasta jaanuaris. Jemima sünnitas samuti üsna pea oma esimese lapse ja nad kohtusid jätkuvalt regulaarselt. “Nii lahe oli omada sõpra, kes on samal ajal rase — saime kogu aeg teineteisega jagada, kuidas me ennast tunneme ja rasedusest rääkida,” tõdeb Robyn. “Kui meie lapsed sündisid, saime sageli kokku, et nad saaksid omavahel mängida, mis oli nii armas.”

Ajal, mil Jemima ja Robyn muutusid lähedasemaks, hakkas viimane Mattist hoopis kaugenema. “Ta töötas hiliste õhtutundideni ja tundus, et tal pole meie armsa pere jaoks enam aega,” möönas naine. “Ma ei mõistnud, miks ta on minust kaugenemas ja ma igatsesin väga aegu, mil olime lähedased. Aga kui proovisin talt selle kohta küsida, nähvas ta midagi ja ütles, et töö tekitab temas stressi.” Nii otsustaski Robyn mitte meest oma küsimustega tüüdata ja lootis, et kõik muutub üsna pea taas normaalseks. “Aga pidin ta läheduses olema ekstra ettevaatlik ja teadsin lihtsalt, et midagi on valesti.”

Peale mitut pingeid täis kuud oli Robyn kindel, et tema laste isa varjab tema eest midagi ja möödunud aasta 13. augustil saigi ta oma vastuse. Hetk enne tööle suundumist saatis Matt naisele sõnumi, milles kirjutas, et nad peavad rääkima. Mitte miski ei valmistanud teda tõeks ette…

Robyni kihlatu tunnistas naisele, et nad olid seksinud Jemimaga nende kodulähedases metsas. “Tõsiasi, et Matt oli mind petnud, murdis mu südame ja veel hullemaks tegi selle see, et ta ei tundnud end üldse halvasti,” tõdes Robyn. “Kui ma siis avastasin veel, et Jemima on rase, murdus mu süda veel rohkem. Ma teadsin kohe, et see on tema oma. Petmine oli kohutav, see purustas mu.”