Ja üllatus-üllatus, need kõik on seotud näonaha eest hoolitsemisega, sest tavaliselt hakkab naistel just nägu kõige kiiremini märku andma, et vanus pressib peale. Õigesti tegutsedes saad aga nüüd seda muutma hakata ja võib-olla nii mõnestki kortsust vabaneda.

Võta julgelt C-vitamiini või kasuta tooteid, mis sisaldavad seda piisavas koguses, sest näonaha seisukohast on see vitamiin lausa hädavajalik. Samuti oleks hea kasutada näonaha niisutajat või spetsiaalset niisutavat näokreemi, sest kuiv nahk tõmbub kiiresti pingule ja kui sa seda üldse ei niisuta, on kortsud üpriski kiired tekkima.

Isegi kui sa oled pigem päikesekreemi põlgur, oleks mõtekas järgmisel suvel seda ikkagi kasutada, sest UV-kiirgus on üks kõige suurematest põhjustest, miks naised näevad oma ea kohta tegelikkusest palju vanemad välja.

Ära unusta näo pesemist nii hommikul kui ka õhtul! Eriti oluline on see siis, kui sa kannad iga päev meiki. Magades peab nägu puhas olema, et poorid ei ummistuks.

Kui nägu peab pesema iga päev üks kuni kaks korda, siis üks kuni kaks korda nädalas võiks nahka koorida, sest ka see on puhastava toimega ja nägu näeb kohe palju värskem välja. Kuid ära seda liiga tihti tee, üks kord nädalas on täiesti piisav.

Kuna sisemised probleemid mõjutavad välimust, siis tee kindlaks, et sa jood ikka piisavalt vett, sest ka see on tihti põhjus, miks naised näevad palju vanemad välja. Kontoritöö, meeletud kogused kohvi, mis viib vedelikku kehast välja, ja ongi tulemus käes — silmaalused on tumedad, nahk on valge, kortsud joonistuvad välja… Lisa oma menüüsse rohkem vett ja juba see üks väike lihtne muutus võib anda silmnähtava tulemuse paari nädalaga.

Allikas: AOM