1. Moes on eklektika ehk erinevate stiilide ühendamine, seega sobitatakse ebatavalisi mustreid, erksaid värve ja põnevaid struktuure.

2. Naturaalne ja keskkonnasõbralik korkmaterjal on IN. Korkmaterjali valmistatakse korgitamme koorest ja selleks ei pea metsa maha võtma — puid kooritakse umbes iga 9-10 aastat tagant ja puud elavad kuni 300-aastaseks. Korkparkett hoiab sooja ning on hea heli- ja vibratsioonisummutaja, mistõttu sobib suurepäraselt ka kortermajadesse. Kusjuures kork pole enam sugugi vaid põrandamaterjal, seda kasutatakse ka seinal, mööblis ja sisustusdetailides.

3. Naturaalne hele puit on samuti aukohal. See võib olla õlitatud või kergelt lakitud, peaasi, et jätab mulje, nagu oleks puit sootuks töötlemata. Kui viimase viie aasta skandinaavialikus trendituhinas on mööbel valgeks võõbatud, võib nüüd värvi maha lihvida ja naturaalse puidutooni esile tõsta. Eesti inimeste lemmikud on olnud läbi aegade tamm, kask ja vaher.

4. Moes on avarus ja õhulisus, mida annavad klaas ja teised läbipaistvad materjalid, samuti heledad pastelsed värvitoonid.

5. 2020. aasta mööbli ja valgustite disain on valdavalt ümar, teravad nurgad on mõneks ajaks unustatud.

6. Kui mitu aastat polnud heksagonimustrile vastast, siis nüüd asendab seda kalauime muster, mida kasutatakse nii keraamilisel plaadil, tapeedil, tekstiilidel kui põrandakattematerjalidel. Lisaks on moes naha, kivi ja seemisnaha struktuurid.

7. Värvigammalt on 2020. aasta kirev. Ühelt poolt on hinnatud pehmed pastelsed toonid, näiteks piparmündiroheline, heleroosa, vaniljekollane ja karamellipruun, aga teisalt on jätkuvalt moes ka sügavroheline, indigosinine ja bordoopunane.