Mitmed kuulsused on postitanud endast pilte, kus on näha, et nende kaenlaaused ei ole raseeritud ja see tekitab inimestes vastakaid tundeid. Need kuulsused on näiteks Miley Cyrus, Janelle Monae ja Madonna.

Miley Cyrus läks isegi veel kaugemale ja värvis oma kaenlaalused karvad ära. Mitmed inimesed kommenteerisid, et see on päris rõve ega saanud aru, miks peaks keegi nii tegema, kuid oli ka neid, kes olid vaimustuses ja arvasid, et ongi käes aeg muutusteks.

Järjest rohkem naisi on otsustanud hakata mõtlema selles suunas, et võivad oma kehaga teha mida tahavad ja välja näha sellised, nagu neile meeldib, vastamata ühelegi ühiskonna poolt seatud standardile.

New Yorkist pärit fotograaf Katie C. kirjutab allikas SheKnows, et häbi kehakarvade pärast algab noortel tüdrukutel juba väga noores eas ja enamasti saab see alguse kehalise kasvatuse riietusruumist. Mõnel kiiresti areneval tüdrukul olid tekkinud kaenla alla karvad, seda märgati ja selle üle naerdi. Raseerimise “reeglid” said selgeks juba väga vara, et keegi sinu üle ei naeraks.

“Noorena tundsin ma väga suurt häbi, eriti oma jalakarvade üle ja ka selle üle, et mu ema ei raseerinud enda jalakarvu. Kuid nüüd ma olen vanem ja mind üldse ei huvita enam kehakarvad, ma ei viitsi isegi kaenlaaluseid raseerida,” räägib naine.

Naised, mis te arvate — kas raseerimine on ajast ja arust ning karvadel võikski lasta vabalt kasvada?