Nimelt sa võiksid iga hommik hakata kirjutama! Jah, justnimelt — võtta märkmik ja pastakas ning panna sinna kirja mõned mõtted. See võib tunduda imelik, kuid tegelikkuses on see vägagi vabastav tegevus, mis aitab mõtteid korrastada.

Sa võid näiteks lühidalt kirja panna, mida sa oma päevast ootad. Kui see on sul valgel paberil nähtavalt kirjas, on suur võimalus, et see jääb sulle paremini meelde ja siis on sul võimalik terve päev visualiseerida, mida sa sellest päevast ootad. Visualiseerimine omakorda aitab kaasa asjade päriselt õnnestumisele.

Teine võimalus on kirja panna päevased eesmärgid ja kohustused. Seda tehes ei pea sa iialgi muretsema, et mõni asi ununeb ära, sest kui oled võtnud hommikul mõned minutid, et terve päev korralikult läbi mõelda, on tõenäoline, et sa mäletad vähemalt enamikke asju, mida sa täna tegema pidid.

Kui sa oled aga viimasel ajal õnnetu olnud ja voodist ka hommikuti vasaku jalaga tõusnud, siis pane kirja hoopis kõik, mille eest sa tänulik oled. On päris kindel, et pärast selle läbi lugemine toob sulle naeratuse näole ja sa suudad päevale vastu minna palju positiivsemas meeleolus.

Allikas: Madame Noire