Te ei ole pikalt rääkinud olulistest teemadest

Te keskendute ainult pseudoprobleemidele ega vaevu enam suhtlema hingetasandil. Sa avastad, et tahad oma suuri saavutusi ja rõõme jagada esmalt oma pere või sõpradega, aga kindlasti mitte oma kallimaga.

Seks on muutunud tüütuks kohustuseks

Või avastad sa, et seksil polegi teie suhtes enam kohta. Seks ei pea tõesti olema igas suhtes esikohal, aga see on siiski oluline aspekt, mis kahte inimest ühendab. Kui sa ikka tunned, et ei taha seda oma armsamaga üldse teha, on asjalood päris halvasti.

Tunned, et kõik kohustused on sinu õlul

Kui teil pole niimoodi juba algusest peale kokku lepitud, et üks käib tööl ja teenib raha ning teine hoolitseb majapidamistööde ja söögi eest, vaid see olukord on hiljuti tekkinud, tasub teil sellest omavahel rääkida. Tuleb luua kompromisse. Kuid kui teine pool sellega nõus ei ole, tasuks mõelda, kas see suhe on ikka sulle.

Te tülitsete kogu aeg

Iga päev! Sa ei mäleta enam, millal teil viimati kõik hästi oli. See on kindel märk sellest, et kui te kohe midagi kardinaalselt ei muuda, on nüüd tõesti kõik läbi.

Sa fantaseerid teisest suhtest

Vahel teevad seda vast kõik paarisuhtes olevad inimesed, aga kui sa teed seda oma kallimaga koos olles pidevalt, mõtle järele — kas see suhe on ikka sinu jaoks? Äkki oleksid sa kuskil mujal koos kellegi teisega ikkagi õnnelikum?

Allikas: DailyMail