Mis hirmud siis naistel on, mis nende seksiisule niivõrd halvasti mõjuvad?

Kartus, et teiste inimeste arvates ei näe sa hea välja

Ja see on täiesti mõttetu hirm. Alati on inimesi, kelle meelest sa ei näe eriti hea välja ja alati on ka neid, kelle meelest oled sa imekena. Mis seal vahet on, mida keegi arvab? Kui sa oled ebakindel, on seda kohe näha sinu hoiakus ja emotsioonides ning see pole tõesti maailma kauneim vaatepilt. Kui sa oled enesekindel ja armastad end sellisena, nagu sa oled, siis seda lausa kiirgab sinust väljapoole, võid selles kindel olla.

Tunned, et kallim ei eruta sind piisavalt

Alati ei ole kellegi teise mure sind erutada. Kui te seksite üks kord nädalas ja ka siis läheb mõnikord aega mitu tundi sinu moosimiseks, et sul üldse tuju oleks või peab mees tegema mitme tunnise eelmängu, siis olgem ausad, igavesti ei viitsi ta niimoodi teha. Ja sellepärast ongi oluline, et sa leiaksid vahelduseks ise midagi, mis sinu erutuse lakke tõstab. Miks mitte oodata oma kallimat vahel kelmikalt ja siis talle vaikselt kõrva sosistada: “musi, mina olen täna ühe eriti võimsa orgasmi juba saanud…”

Sa ei tunne end piisavalt naiselikuna

Ja see on täielikult sinu enda peas kinni. Osad naised tunnevad end ükskõik mis olukorras, riietuse ja soenguga äärmiselt naiselikult, teised vajavad komplimente, uut kleiti ja kingi. Mõtle nüüd ise, kumb on mõttekam? Ainult sinu enda võimuses on tunda end ilusa ja naiselikuna. Teised saavad küll ilusate sõnadega kaasa aidata, aga sina pead ise peamise töö ära tegema.

Allikas: mbg relationships