"Kas ka teised kodus karantiinis olevad inimesed tunnevad end niimoodi, et ei ole mõtet endaga enam vaeva näha? Nagunii ju kuskile minna ei saa. Ma olen käinud väikesel jalutuskäigul, aga siis panin ka suvalised dressid selga. Pesnud ei ole ma ennast nädal aega, sellel ei ole mitte mingit mõtet", kirjutas naine oma postituses.

Postitusele vastasid tuhanded inimesed, kellest osad vaevlevad sarnase probleemi küüsis, kuid enamik on siiski suutnud säilitada positiivse meeleolu ja jagasid ka teemaalgatajale häid nõuandeid.

"Ma tundsin ka esimestel kodustel päevadel tohutut meeleolulangust. Kuid sain aru, et pean endale rutiini seadma. Ärkan hommikul, käin pesus ja alustan töötamisega. See on mind palju aidanud. Teen tööd nii nagu kontoris, ainult selle vahega, et olen terve aeg kodus," soovitas üks.

Ka teised nõustusid kommenteerijaga, lisades veel, et ehkki duši all käimine võib tunduda mõttetuna, aitab see meeleolu üleval hoida, sest räpane olla ei ole meeldiv ja see viibki enesetunnet alla.

"Isegi viie minutiline pesus käik tekitab värske enesetunde ja peale seda ei tunne sa end enam nii halvasti! Ma ei kujutaks ettegi, kui ma nädal aega ennast ei peseks. Ma satuksin suurde masendusse ja ei suudakski enam mitte midagi teha," proovis motivatsiooni üleval hoida järgmine kommenteerija.

Ehkki osad inimesed tunnevad end kodus õnnetuna ja arvavad, et kuna keegi neid otseselt ei näe, ei olegi vahet, kui ennast käest lasta, kuid sellel ei ole lihtsalt mõtet. Olukord ei ole positiivne, aga masendusse langemine ei aita kaasa. Kodus olles on tõesti mõistlik sisse seada rutiin, millest kinni pidada. Ja leida rõõmu väikestest asjadest.

Allikas: Daily Mail