JÄÄR

Miski ei erutaks Jäära rohkem kui äärmiselt spontaanne vannitoa seks või kähkukas auto tagaistmel.

SÕNN

Sõnn on alati unistanud kuumast seksuaalvahekorrast õues inimesega, kes lõhnab mõnusalt millegi hea järele.

KAKSIKUD

Kaksikud on see tähemärk, kellega koos läbi viia erinevaid seksieksperimente. Ta on pea kõigega nõus.

VÄHK

Vähk ei soovi midagi enamat kui inimest, kes teda kaisutaks ja teda ära kuulaks. Kui ta saab kõik südamelt ära rääkida, on ta juba erutunud.

LÕVI

Lõvi on erutuse tipus, kui tunneb ennast ihaldatuna. Sinu võimuses on saada osa elu parimast seksist, kui vaid suudad panna Lõvi tundma maailma seksikamana.

NEITSI

Räpaselt rääkimine on miski, mis viib Neitsi taevastesse kõrgustesse. Kui sosistad talle meelalt kõrva, mida kõike temaga teha tahad, on ta sinu.

KAALUD

Kaalud armastavad elegantsust ja ilu. Kui kallim või üheöösuhe võtab selle aja, et kuulata Kaalude soove ja valmistada talle hoolikalt näiteks mõni kokteil, on Kaalude sodiaagimärgist inimene valmis kõigeks, et kallimale samaga vastata.

SKORPION

Skorpion oleks väga õnnelik, kui tema partner oleks dominant ja teda ootaks ees karm seks.

AMBUR

Seiklused, seiklused ja veelkord seiklused! Pane Ambur ebatavalisse olukorda ja ta leiab hetkega koha, kus oma kallimaga eriti kuumalt vallatleda.

KALJUKITS

Kaljukits armastab samuti seiklusi, aga erinevalt Amburist on Kaljukits veel eriti räpase mõtteviisiga, mistõttu võib mõni seksiseiklus muutuda eriti karmiks.

VEEVALAJA

Veevalaja on veidi mässumeelne ja seetõttu erutab teda kõik, mida ei peeta ühiskonna normiks. Veevalaja soovib enda kõrvale "paha poissi või tüdrukut".

KALAD

Kalad on väga hingelised ja seetõttu ei eruta neid miski muu rohkem kui sügav hingeline side. Ta võib tundide viisi vaadata oma hingesugulase silmadesse ja see kõik võib lõppeda imelise ja pika seksuaalvahekorraga.

Allikas: Cosmopolitan