"Pool aastat tagasi kolisin kokku oma poiss-sõbraga. Juba suhte algusest peale kutsus ta mind paksuks ja rääkis pidevalt, et ma olen voodis kohutavalt halb. See tegi mind väga kurvaks. Proovisin aina parem olla, aga seda hullemini ta mulle ütles.

Mitu kuud peale pidevaid alandusi otsustas ta mind õpetama hakata ja näitas erinevaid seksivideoid, mis ta oli oma eksnaistega teinud. Tema sõnul oleksin ma pidanud hakkama neist õppust võtma, sest ma ei oskavat voodis teda absoluutselt rahuldada.

Ühel päeval pidas ta sõber pubis sünnipäeva ja elukaaslane otsustas mind kaasa võtta. Peale paari jooki uuris see sama sõber minult, et ma tundun kurb ja miks see nii on. Pihtisin talle oma loo ja eks joogid tegid ka oma töö, ühel hetkel lõpetasime tema korteris ja me seksisime. Minu elukaaslane oli selleks ajaks kuskile peole edasi läinud, ilmselgelt ei huvitanud teda minu edasine saatus. Tema sõber oli minu vastu väga viisakas ja lahke ning andis mulle ka oma numbri.

Mu elukaaslane ei tea sellest midagi ja me oleme ikka veel koos. Ta on natukene oma alandustega tagasi tõmmanud, aga vahepeal ütleb ikkagi väga halvasti. Paks olen ma tema meelest siiamaani. Ma tahaksin ta maha jätta ja minna suhtesse hoopis tema sõbraga, aga väike osa minust usub, et ka elukaaslane suudaks muutuda, kui ta vaid tahaks."

Allikas: The Sun