Näiteks võiksid sa kaasata vibraatori. Kuna naine lamab, on tal käed vabad, mis tähendab, et tal on imeline võimalus endale veel ekstra mõnu pakkuda. Ka sinul on tegelikult võimalus oma naisele veelgi suuremat naudingut pakkuda — toeta misjonäripoosis ennast ühe käega, ehk et su teine käsi jääb vabaks ja saad seda kasutada vibraatori hoidmiseks. See võib küll tunduda raske tööna, aga peale paari korda asendite katsetamist saad selle õige tunde kindlasti kätte.

Mis liigutusi sa tavaliselt misjonäripoosis teed? Sügavaid tõukeid, eksole. Aga kui sa oled alati nii teinud, siis pole ime, et see on naisele veidi igavaks muutunud. See võib tema jaoks olla tegelikult ka ebamugav, eriti siis, kui sind on õnnistatud keskmisest suurema varustusega. Võid proovida siseneda ainult poole meheau pikkuse võrra, või õrritada naist hoopis väikese osaga. Võid vahepeal teha pausi, et keskenduda tema kliitorile. Siis kestab seks kauem ja on vaheldusrikkam.

Ja veel üks hea nipp — misjonäripoos on imeline asend näitamaks naisele, kui kallis ta sulle on. Ehk sul on hea võimalus kallistada teda ja hoida teda endale eriti lähedal, samal ajal kui teie kehadest saab üks. Saad teda silitada ja suudelda ning talle sügavalt silma vaadata. Niimoodi tehes jääb see vahekord talle unustamatuna meelde.

Allikas: Cosmopolitan