Näiteks võid sa olla ärevuses ja stressis, sa ei pruugi ise sellest küll täielikult aru saada, aga see on üks suur tegur, mis takistab naistel orgasmi saamast. Stress ja ärevus võivad tuleneda tööst, lastest või teie eraelulistest probleemidest. Proovi üles otsida oma elus olevad stressiallikad ja nendega tegeleda, või seksi ajal oma mõtted sellest vabaks lasta.

Asi võib olla ka palju lihtsam — näiteks võib põhjus peituda liiga väheses libesti kasutamises. Kui sa ise ei lähe piisavalt märjaks ega kasuta abivahendeid, siis millest me üldse räägime? Kuivalt ju orgasmi ei saa.

Põhjus võib peituda ka selles, et sa ei tunne oma keha üldse. Kas sa masturbeerid? Kui tihti? Kui sa ei tea, mis sulle meeldib, siis ilmselgelt ei saa ju mees sulle orgasmi pakkuda, sest ta võib teha ükskõik mida, aga kui sinule see tegelikult üldse ei sobi, on tema püüdlused asjatud. Karmilt, kuid õiglaselt öeldes raiskad sa siis teie mõlema aega.

Ja veel üks sisemine põhjus — sa ei keskendu seksile. Sa ei ole kohal. Sa mõtled ja ketrad oma peas tööasju ning unustad vahepeal ära, et te üldse voodis möllate. Hea seks eeldab täielikku kohaolemist. Ja üldsegi, sa ei pea võtma orgasmi endale lõppeesmärgiks. Naudi seksi, naudi oma meest ja küll see ükskord juhtub. Kui sa pingesse lähed ja mõtled, et pead seda saama, siis võid selle sootuks ära unustada.

Allikas: Woman’s Day