Internetis levivad mitmed videod ja õpetused, kuidas saada veeklaasi kasutades aru, kas kodus on negatiivne energia või mitte.

Vaata videost, mis juhtub, kui kallata läbipaistvasse klaasi flitreeritud vett, äädikat ja soolast vett ning jätta see ööpäevaks nurka, kus võetakse vastu külalisi või mis on kodu kõige läbikäidavam koht.

Tähelepanu! Tegemist ei ole teadusliku eksperimendi, vaid meelelahutusega!

Tahad ka avastada, kas kodus on negatiivset energiat või ei ole?

1. Võta üks läbipaistev klaas. Klaas ei tohi olla värviline, selle peal ei tohi olla motiive ega joonistusi. Ja kõige tähtsam, seda klaasi ei tohi pärast enam kasutada. Täida veerand klaasi mereveega või veega, kuhu on lisatud meresoola.

2. Täida klaas 2/3 võrra valge äädikaga või naturaalse õunasiidriga.

3. Järgi jäänud veerandik täida puhta veega.

4. Aseta klaas kodus kohta, kus sa arvad, et halb energia ringleb kõige rohkem. Näiteks võiks selleks sobida koht, kus sa külalisi vastu võtad või kus pereliikmed kõige rohkem aega koos veedavad.

5. Pane klaas nurka varjulisse kohta ja lase seista järgneva 24 tunni jooksul. Hästi oluline on, et mitte keegi ei puudutaks ega liigutaks klaasi selle aja jooksul.

6. Järgmisel päeval vaata mis toimub.

- Kui klaasis pole mingeid muutusi märgata ja ta on täpselt selline, nagu sa ta jätsid, siis ei ole selles ruumis halbu energiaid. Pane klaas mõnda teise ruumi ja korda protseduuri.

- Kui sa täheldad, nagu oleks klaasis olev vedelik gaseeritud, värviplekiline või rohekas, siis pead sa läbi tegema energeetilise puhastuse. Kõik klaasis aset leiduv kummaline nähtus võib olla seotud energia probleemidega. Sellisel puhul kalla klaasi sisu tualetti ja vala vesi peale. Pese klaas korralikult, seejärel täida ta uuesti nii, nagu ülal mainitud ja korda protseduuri samas ruumis 24 tunni jooksul. Tee seda niikaua, kui vaja.

Allikas: Kodused Lood.