Saates saavad sõna kaheksa värvikirevat inimest Eesti eripaigust. Näiteks tehakse juttu armastatud avaliku elu tegelasega, kes on mõelnud üksinda lapse saamise peale, külastatakse ühte omamoodi meestevarjupaika ja käiakse Pärnu noormehe juures, kes oli kuus aastat vallaline, sest ta lihtsalt ei viitsinud kodust liikuda. Samuti pannakse seksuaalsuse õpetaja käe all liikuma ka seksuaalenergiad. “No minul pandi seal need energiad nii aktiivselt liikuma, et juba paari kuu pärast jäin rasedaks,” naljatles saatejuht Heelia Sillamaa.

Üheks säravamaks saates osalejaks on aga kindlasti Otepääl elav üksikema Veelika, kes on käinud 580nel kohtingul ja kelle ambitsioonikas plaan on kokku saada 1000 kohtingut. “Mul on siiralt hea meel, et Veelika oli nõus meiega oma erilist lugu jagama, sest arv 580 tekitas minus esimesest hetkest peale nii palju küsimusi — kuidas üldse Eestist nii palju mehi leida? Kuidas suhtuvad sellesse tema lähedased? Milline on siis keskmine Eesti mees? Õnneks oskab Veelika seda kõike meile väga hästi selgitada ja ma usun, et saade avardab nii mõnegi eestlase maailmapilti. Muidugi on 580 kohtingu kogemusega naisel meile jagada ka väärt kohtingunippe. Näiteks näitab ta meile oma garderoobi põhjal, milliste riietega oleks kõige õigem kohtingutel käia,” kommenteeris saatejuht Heelia Sillamaa.

Omamoodi põnevust lisab saatele ka saatejuhi poolt läbi viidud üle-eestiline Tinderi uuring, mis võttis ootamatu pöörde. “Tuleb tunnistada, et ega ma tihtipeale oma saateid üleliia täpselt läbi ei mõtle ja eelistan rohkem spontaansust. Nii ma siis otsustasin ühel ilusal hommikul koos sõbrannaga, et lähme aitame natuke statistikaametit ja proovime ise teha statistikat selle kohta, mis toimub Eesti eri paigus Tinderis. Sellele reisile ei võtnud ma isegi operaatorit kaasa, sest arvasin, et ega seal midagi põnevat juhtuda saa, aga näe elul olid teised plaanid ja nii dokumenteerisime me seda kõike lõpuks telefoniga filmides,” selgitas Heelia Sillamaa ja lisas, et tarkusepäeval eetrisse minev saade on ebatraditsiooniliselt informeeriv, lihtne ja lõbus vaatamine.

Vaata videost, kuidas Heelia ootamatule pöördele reageerib:

Vaata ka saate treilerit: