Need on kümme väga koledat ootust, mida keegi ei tohiks oma kallimale seada:

Eeldad, et te hullate voodis iga päev: inimestel on erinevad ootused seksi suhtes ja need on vaja omavahel läbi rääkida, sest ei saa oodata, et need kohe maagiliselt omavahel klapiksid.

Arvad, et sinu kallim peaks sulle samamoodi armastust avaldame nagu sina talle: inimeste armastuskeeled on erinevad ja on suurepärane, kui sa suudad aru saada, milline on sinu armsama armastuskeel.

Sa sead oma pere ja sõbrad suhtest eespoole: kallim ei pea olema sinu A ja O, aga kui sa jätad ta tagaplaanile, et ainult oma perega aega veeta, siis tunneb ta end üksikuna ja see hakkab teie suhet mõjutama.

Eeldad, et kallim tegeleb teatud töödega: te peate omavahel paika panema, kellele meeldib mida teha, et ei tekiks väärarusaamu.

Mõtled, et sinu arusaam vabast ajast klapib ka tema omaga: jällegi on see läbirääkimiste küsimus. Kui üks teist armastab väga palju üksinda olla, võib see kurvaks teha teise poole ja seetõttu tasuks proovida ühel lainel olla.

Arvad, et teie arusaam raha kasutamise üle on samasugune: kui üks armastab laristamist ja teine eelistab kokku hoida, võib sellest tekkida suur tüli.

Mehe eeldus, et ainult naine peaks tegelema laste kasvatamisega: maailm on muutunud ja ei saa enam eeldada, et ainult naine tegeleb lastega.

Mõtled, et tahaksid vanadust veeta kindlas kohas: kas ka tema arvab nii? Kujutad ette, et lesid vanaduses palmi all, aga see ei ole miski, mida sinu kallim tahaks? Vanadus võib olla küll aastakümnete kaugusel, aga tulevikku tuleb ikkagi planeerida.

Eeldad, et sinu suhtlusviis on parim: kui ühele teist tundub probleemide lahendamine oluline ning teine eelistab pea liiva alla peita, siis see on lahkheli ja sellega tuleb tegeleda.

Sa ei tee kompromisse: kui üksmeelele ei jõua, ei pea see suhe väga kaua vastu. Kompromisside tegemine on üks kõige olulisemaid oskusi, mida inimesed peavad suhtes omandama.

Allikas: YourTango